El Fraikin BM Granollers torna a sumar fora de casa i segueix en plena lluita per les posicions europees

El Fraikin segueix imparable Aquesta tarda s'ha imposat amb una victòria contundent (24-32) contra el Viveros Herol Nava en el partit corresponent a la trentena jornada de la Lliga Sacyr Asobal.

El homes d'Antonio Rama han començat molt concentrats i s'han mostrat de forma encertada de cara a la porteria que defensava Patosky. La primera línia formada per Borja Lancina, Antonio García i Álex Márquez han sigut claus per donar una seguretat en el joc vallesà des d'un bon inici. Els segovians necessitaven sumar per deixar enrere la zona de descens, però les pilotes perdudes li han donat molta vida al Fraikin i les ha aprofitat (9-10, minut 15).

El Viveros Herol Nava ha fet una bona primera part i ha superat en alguns moment l'handbol que plantejava el Fraikin. Un cúmul d'imprecisions dels de Rama han fet que el Granollers es veies per sota en el marcador, fet que ha originat el temps mort del técnic català. Un temps mort que ha tingut un resultat immediat. Els jugadors vallesans s'han posat les piles i amb un parcial de 4 a 0 han trencat la dinàmica de l'equip local  per arribar al descans amb el màxim avantatge del partit (13-16 al descans).

La segona part ha sigut molt diferent. El Fraikin ha dominat de principi a fi i un parcial d'1 a 6 ha trencat per complet el partit (17-24, minut 40). El Viveros Herol Nava ho ha intentat de totes les maneres i ha retallat fins als 5 gols, però l'experiència dels jugadors del Fraikin han permès que el conjunt vallesà tingués un final tranquil (24-32, minut 60)

Amb aquesta victòria el Fraikin torna a Granollers amb dos punts molt important per afrontar un final de Lliga Sacyr Asobal molt difícil. Els vallesans es veuran les cares amb l'Ademar, el Logroño, el Barça i el Bidasoa. El pròxim partit del Fraikin serà

Fitxa tècnica

24 - Viveros Herol Nava: Vujovic (2), Bernabéu (3), Seabra, Ajo (6), D'antino, Villagrán (2), Pérez (4), Mota (3), Alonso, Marugán, Da Silva (1), Lamariano, Patotski, Rosales, Simenas (2), Herranz (1).

32 - Fraikin BM Granollers: Guàrdia, Gurri, Pérez (4), Lancina (1), García, C. Márquez (3), Valera (3), Á. Márquez (2), Salinas (4), Martínez (3), Gassama (3), Rey (1), Sastre, Franco (2), García (6).

Marcador cada cinc minuts: 2-3, 6-7, 9-10, 11-11, 12-13, 13-16 (descans), 14-20, 17-24, 20-26, 22-28, 23-30 i 24-32 (final).

Àrbitres: Peñaranda i Yagüe del col·legi aragonès. Van excloure a Seabra, Villagrán, Monteiro, Rosales (2) i Simenas per part del Viveros Herol Nava i Chema Márquez i Álex Márquez per part del Fraikin BM Granollers.

Incidències: Partit corresponent a la trentena jornada de la Lliga Sacyr Asobal. Pavelló Guerreros Naveros, amb un aforament limitat de 300 aficionats.