El KH-7 BM Granollers ha tornat a jugar al Palau d'Esports de Granollers després de la victòria a Màlaga el passat dimecres. El rival d'avui ha estat l'Atlético Guardés en el partit corresponent a la jornada 7 de la segona fase o grup pel títol de la Lliga Guerreras Iberdrola.

El conjunt gallec ha començat molt fort el partit amb un parcial de 0-3 (0-3, minut 5). Liderades per l'exjugadora del KH-7, Paulina Buforn, han manat en els primers instants de partit. Al KH-7 BM Granollers li ha costat entrar en el partit i no ha sigut fins al minut 10, després d'un temps mort, quan les granollerines han retallat les diferències inicials i han igualat el marcador amb un golàs de Mireia Torras (8-9, minut 21).

Abans d'arribar al descans Janna Sobrepera posava l'empat a 12 i el Granollers marxava als vestidors amb un bon regust de boca.

A la segona part del KH-7 BM Granollers ha sigut molt bona. L'equip d'Ignacio Prades ha fet una mixta a Giulia Guarieiro que les vallesanes han sapigut superar i gestionar. Li han posat difícil a la Giulia, però ha seguit trobant la porteria visitant.

Un gol final d'Elaine Gomes ha certificat la victòria local en un partit difícil però amb un final feliç per les vallesanes (26-25, minut 60).

El pròxim partit del KH-7 BM Granollers serà el 21 de maig contra el BM Elche a les 13h.