fbpx

Un cop finalitzada aquesta temporada tan especial, el Club Balonmano Granollers ha començat a preparar la temporada 2021/2022 i vol comunicar els canvis que hi haurà a la plantilla del Fraikin BM Granollers i del KH-7 BM Granollers.

El primer equip masculí ha acabat quart de la Lliga Sacyr Asobal i ha lluitat fins a les últimes jornades per la segona posició de la competició domèstica. Ara ha arribat el moment de comunicar tots els moviments d'aquesta temporada de manera oficial.

Baixes:

El Fraikin BM Granollers tindrà quatre baixes significatives. La primera baixa va ser la del capità Marc García, que va anunciar la seva retirada el passat mes de març. Les altres baixes són les de Borja Lancina, Mamadou Gassama i Pol Sastre.

Altes:

L'equip d'Antonio Rama s'ha reforçat amb dues incorporacions, el porter internacional amb Brasil, Rangel Luan (porter - BM Ciudad de Logroño) i el primera línia Joan Amigó (lateral esquerra - Cavigal Nice Handball) procedent de l'handbol francès i format a la base del FC Barcelona. Els dos jugadors han firmat per dues temporades.

Renovacions:

El bon paper de l'equip fa que l'estructura principal es mantingui. La banqueta del Fraikin seguirà ben coberta per l'entrenador Antonio Rama que ha renovat per 3 temporades i seguirà acompanyat de Pablo Larrumbide que ha renovat per una.

El porter Marc Guàrdia defensarà la porteria del Fraikin una temporada més i Antonio García, Esteban Salinas i Adrià Martínez han renovat per dues temporades.

Els jugadors que tenen contracte en vigor per una temporada més són Edgar Pérez, Pol Valera, Sergi Franco, Oriol Rey, Álex Márquez i Chema Márquez. El canterà Jan Gurri té dos anys més de contracte en vigor.

A més a més, després d'un any amb el primer equip i amb actuacions molt bones, Víctor de Sande passarà a formar part del planter del primer equip.

Plantilla Fraikin BM Granollers 2021/2022:

Marc Guàrdia (porter), Rangel Luan (porter), Víctor De Sande (extrem dret), Oriol Rey (pivot), Sergi Franco (extrem dret), Pol Valera (central), Adrià Martínez (extrem esquerre), Edgar Pérez (extrem esquerre), Antonio García (primera línia), Chema Márquez (primera línia), Álex Márquez (primera línia), Jan Gurri (primera línia), Esteban Salinas (pivot) i Joan Amigó (primera línia).

Per altra banda, el primer equip femení ha realitzat una gran temporada. Les noies del KH-7 BM Granollers han finalitzat sisenes de la Lliga Guerreras Iberdrola i ha arribat el moment de comunicar els canvis que hi haurà de cara a la temporada que ve.

Baixes:

Robert Cuesta i Vicente Álamo no seguiran a la banqueta de l'equip vallesà la temporada que ve, qui sí que ho farà serà Jessica Bonilla que seguirà treballant com a membre de l'equip tècnic.

Pel que fa a les jugadores, la internacional brasilenya Elaine Gomes i Mireia Torras seran baixa. Les dues jugadores es van poder acomiadar de l'afició en l'últim partit de lliga al Palau d'Esports de Granollers.

Altes:

El KH-7 BM Granollers s'ha reforçat amb la brasilenya Carolline Dias que medeix 1,85 cm i arriba procedent del BM Morvedre de la Lliga Guerreras Iberdrola.

Renovacions:

L'estructura principal de l'equip es manté i el club ha renovat a Marta Mera, Nicole Wiggins, Imane Ben Chayab, Carmen Prelchi, Elene Vázquez, Lea Kofler, Lora Sarandeva, Guilia Guarieiro per una temporada més i a Jana Castañera per dues temporades.

Les jugadores que tenen contracte en vigor són Martina Capdevila, Janna Sobrepera, Ona Vegué i Ana González.

Plantilla KH-7 BM Granollers 2021/2022:

Marta Mera (Portera), Nicole Wiggins (Portera), Ana González (Extrem dret), Janna Sobrepera (primera línia), Martina Capdevila (primera línia), Giulia Guarieiro (primera línia), Lea Kofler (primera línia), Elene Vázquez (primera línia), Lora Sarandeva (primera línia), Ona Vegué (extrem esquerre), Carolline Dias (primera línia), Carmen Prelchi (pivot) i Jana Castañera (primera línia), Imane Ben Chayeb (extrem dret).

Banner InferiorcatCAT