fbpx

Els equips d'Antonio Rama i Salva Puig han fet el primer entrenament amb cares noves

El Fraikin i el KH-7 BM Granollers han començat a treballar. L’equip masculí i femení han començat aquest dilluns la pretemporada 2021/22 amb l’objectiu de repetir o millorar els resultats de la passada temporada, on els equips aleshores van fer un gran paper a la lliga domèstica i a la Copa.

Les plantilles es van sotmetre als tests d’antígens corresponents i després van realitzant les proves mèdiques habituals el passat dijous per poder realitzar el primer entrenament de la pretemporada.

Primer ha entrenat el Fraikin BM Granollers i després el KH-7 BM Granollers amb la presència de la junta directiva i la premsa per donar el tret de sortida a aquesta nova temporada il·lusionant.

L'entrenament del Fraikin l'ha dirigit Pablo Larrumbide que ha substituït a Antonio Rama per motius personals. Les principals novetats han sigut la incorporació de Joan Amigó que s'ha exercitat amb els seus nous companys, el protagonisme de Víctor de Sande que ja és jugador del primer equip i la presència dels joves jugadors de la base Dídac Romero, Marc Vega, Pol Varela, Biel Valera, Gerard Domingo, Iker Zudaire, Óscar Mainar i Josep Armengol.

Els internacionals Rangel Luan (Brasil) i Antonio García (Espanya) han sigut les absències de la primera sessió d'entrenament i s'incorporaran a l'equip després de la seva participació en els Jocs Olímpics de Tòquio.

Per part del KH-7 BM Granollers, Salva Puig ha dirigit la seva primera sessió com a tècnic del KH-7 BM Granollers. En aquest primer dia de feina ha destacat la presència de la nova incorporació Maria Monllor i de les jugadores del segon equip Andrea Cobo, Paula Milagros, Yumi Tamada, Manuela González, Anna Colomer, Laia Moragues, Dana Aguiar. No ha estat el cas de Caroline Dias, Nicole Wiggins (Espanya) i Giulia Guarieiro (Brasil) que s'incorporaran a l'equip més endavant.

D'aquesta manera els primers equips comencen la seva pretemporada i tindran un calendari exigent per treballar al màxim abans de començar la competició.

Banner InferiorcatCAT