fbpx

(18:45 h, Ràdio Granollers) El Fraikin BM Granollers viatja a Suïssa amb la intenció de rematar la eliminatòria al Palau

KADETTEN SCHAFFHAUSEN vs. FRAIKIN BM GRANOLLERS | DIMARTS 18:45 h

El Fraikin BM Granollers i Kadetten Schaffhausen (18:45 h, Ràdio Granollers) jugaran al BBC Schaffhausen el partit corresponent a la segona ronda de la EHF European League. Un partit important pels nois d'Antonio Rama que buscaran un resultat positiu per rematar l’eliminatòria al Palau d'Esports de Granollers el pròxim dimarts 28.

Després de superar aa L'HC Prolet 62 en una eliminatòria en el qual el Fraikin va ser superior, ara és el torn de jugar contra un rival molt dur com és el Kadetten Schaffhausen. El conjunt suís ha fet un inici de temporada irregular i arriba al partit amb incertesa. L'equip de Schaffhausen no s'ha enfrontat mai al Fraikin.

El Fraikin BM Granollers arriba al duel amb tota la plantilla disponible. L'última victòria a la lliga contra el Bada Huesca ha donat molta seguretat a l'equip d'Antonio Rama que és molt conscient de la situació i de la importància del partit.

L'última victòria del Kadetten va ser a casa contra el Zuric, però els suïssos porten quatre partits seguits sense perdre.

Les declaracions d'Antonio Rama prèvies al partit:

"L'equip està conscienciat que és un partit molt difícil, però intentarem fer el millor partit possible allà per somniar amb el passi aquí al Palau."

"El Kadetten és un equip amb molta entitat i amb grans jugadors, per ells seria un cop dur no guanyar."

"És una eliminatòria molt difícil, però si fem les coses bé podem aconseguir un bon resultat."

El rival

El Kadetten Schaffhausen és un històric de l'handbol europeu i té presència a les competicions europees des de fa molts anys. Actualment té dos jugadors catalans a la seva plantilla, un d'ells és Joan Cañellas format a la base del Club Balonmano Granollers i l'altre és el porter Nacho Biosca.

L'equip suís va superar la primera ronda davant de l'equip del Vojvodina realitzant una remuntada després de caure en el partit d'anada a Sèrbia. (26-20 i 34-23)

Dades importants

  • Si el Fraikin passa aquesta eliminatòria es classificarà per la fase de grups.
  • Aquests dos equips no s'han enfrontat mai entre ells.
  • L'equip d'Antonio Rama viatja a Suïssa amb tots els jugadors disponibles.

Banner InferiorcatCAT