fbpx

(18:30 h, Ràdio Granollers) El Fraikin BM Granollers visita la pista de l'últim classificat

BM IBEROQUINOA ANTEQUERA vs. FRAIKIN BM GRANOLLERS | DISSABTE 18:30 h

El Fraikin BM Granollers torna a jugar fora de casa (dissabte 9 a les 18:30 h, Ràdio Granollers) i ho farà contra el BM Iberoquinoa Antequera. Els andalusos arriben al partit després de perdre contra el BM Ciudad Encantada (33-20) i el Fraikin també arriba després d'una derrota, en aquest cas a Cangas del Morrazo (26-20).

El Fraikin BM Granollers arriba al duel amb tota la plantilla disponible. L'última derrota contra el Cangas del Morrazo fa que el partit guanyi importància per seguir perseguint les primeres places de la competició. Actualment el Fraikin és 9è amb 4 punts; dos guanyats, dos perduts i un partit ajornat contra el BM Benidorm.

Les declaracions d'Antonio Rama prèvies al partit:

"És un partit trampa després de perdre a Cangas i on ell també han perdut l'últim partit."

"És un equip amb molta experiència perquè tenen a Baena i Chispi que són difícils de defensar."

"Tenen jugadors que juguen molt bé l'u contra u i serà un partit complicat."

El rival

El BM Iberoquinoa Antequera és un equip que acaba de pujar a la Lliga Sacyr Asobal. Després de quatre jornades, els andalusos són els últims classificats amb només dos punts i tenen a la plantilla a jugadors amb molta experiència com Rafa Baena i Juan Antonio Vázquez 'Chispi'. També a les seves files s'hi troba Jorge Da Silva, exjugador del Fraikin BM Granollers.

L'últim partit en el qual es van enfrontar l'Antequera i el Granollers va acabar amb victòria granollerina per 26 a 19 al Palau d'Esports de Granollers i va ser la temporada 2011/12.

Dades importants

  • El Fraikin BM Granollers tornarà a jugar a Antequera 10 anys després.
  • L'equip d'Antonio Rama té l'oportunitat de sumar els primers dos punts fora de casa.
  • Antonio Rama compta amb tots els jugadors disponibles de la plantilla.

Banner InferiorcatCAT