fbpx

Dolores Martín agafarà el relleu de Salva Puig a la banqueta del KH-7 BM Granollers en el qual hi estarà les tres pròximes temporades. L'entrenadora de 39 anys, acumula més de 10 anys d'experiència com a entrenadora de primer nivell a l'Esportiu Castelldefels, a les categories inferiors de la Selecció Espanyola i catalana i a l'Handbol Sant Quirze, que l'ha aconseguit ascendir des de Lliga Catalana fins a Divisió d'Honor Femenina.

La nova entrenadora del KH-7 BM Granollers estarà acompanyada de Verónica Cuadrado, que serà la seva ajudant, Maria Cadens, la preparadora física, i Vicente Álamo, entrenador de porters que treballarà a distància.

No serà la primera experiència a l'elit per a la preparadora navarresa. Al Castelldefels va passar de la pista a la banqueta. Com a jugadora –va ser internacional absoluta amb Espanya i també en categories inferiors–, els seus orígens són al BM Burlada. Posteriorment, seria una de les primeres integrants del Malkaitz Eskubaloia, del qual els seus pares van ser fundadors.

Amb aquesta aposta, la nova Junta Directiva del BM Granollers reafirma el seu compromís per fer crèixer el nou projecte de l'handbol femení del club.

Banner InferiorcatCAT