fbpx

La Federació Europea d'Handbol ha anunciat avui els setze clubs que participaran en la pròxima edició de l'EHF Champions League. Entre els set equips seleccionats no es troba el Fraikin BM Granollers que després de la invitació per part de l'EHF ha quedat fora pels criteris de selecció de la competició.

D'aquesta manera, el Fraikin BM Granollers accedirà directament a la fase de grups de la Lliga Europea, el segon campionat. També han quedat fora l'Sporting de Portugal, amb Mamadou Gassama a les seves files, Kadeten Schaffhausen de Suïssa, amb Joan Cañellas al seu equip, Baia Mare de Romania i l'Ystads de Suècia.

Els equips convidats han sigut el Veszprém (Hongria), HBC Nantes (França), Aalborg (Dinamarca), Wisla Plock (Polònia), Zagreb (Croàcia), Elverum (Noruega), Celje (Eslovènia).

La resta d'equips que ja estaven classificats, encapçalats pel Barça, ​​vigent campió, són el Kielce de Polònia, el Kiel i el Magdeburg alemanys, el París Saint Germain francès, el Pick Szeged hongarès, el Porto portuguès, el Dimano Bucarest romanès i el GOG danès.

Banner InferiorcatCAT