fbpx

La Lliga Asobal 2022/23 ja comença a veure's l'horitzó. La primera jornada començarà el cap de setmana del 3-4 de setembre. Com cada temporada la lliga comptarà amb una aturada al mes de gener a causa del Mundial de Polònia i Suècia 2023.

El rival del Fraikin BM Granollers a la primera jornada serà el vigent campió de la competició. El Barça va guanyar la temporada passada la Lliga Asobal, la Copa del Rei, la Supercopa Asobal i la Champions League a Colònia i s'ha reforçat amb Emil Nielsen, Jonathan Carlsbogard i Hampus Wanne.

El Fraikin BM Granollers i el Barça es veuran les cares en el primer partit de lliga al Palau Blaugrana que es disputarà el cap de setmana del 3 i 4 de setembre.

Un dels moments més esperats de l'any serà l'inici de la competició europea. Serà el 25 d'octubre amb els rivals del Fraikin a la fase de grups de la EHF European League per definir.

Una altra de les dates claus al calendari és la Copa Asobal que es jugarà el cap de setmana del 18 i 19 de març. Per altra banda, la fase final de la Copa del Rei se celebrarà el del 5 al 7 de maig.

Banner InferiorcatCAT