fbpx

Granollers, 24 de gener de 2023

Amb el present comunicat, el Club BM Granollers vol informar dels darrers canvis produits en l'estructura esportiva del Club.

Per una banda, Miguel Angel Gutierrez i Marc Garcia, responsables de l'àrea esportiva i de la l'àrea esportiva masculina del Club respectivament, han abandonat els seus càrrecs de responsabilitat dins de la Junta Directiva després de presentar la seva dimissió.

D'altre banda, el fins ara Director Esportiu del Club, Marc Amargant, ha presentat també la seva dimissió del càrrec essent aquesta efectiva des de dilluns 23 de gener.

El Club es troba en un procés de transició cap a una estructuració i professionalització del mateix i ho fa, com és ben sabut, en un entorn econòmic i esportiu complex. Des del Club s'exploren contínuament alternatives que permetin millorar la situació dels equips i la continuïtat i viabilitat de l'entitat.
 
En aquesta línia, desde la Junta Directiva ja es treballa també per trobar les persones que puguin assumir aquests càrrecs dins de la pròpia estructura directiva i professional del Club.

Banner InferiorcatCAT