L'equip ha fet història aquest dimarts després de signar en el partit de tornada dels quarts de final de la EHF European League una de les fites més importants que se li coneixen en la seva història, guanyar al SG Flensburg-Handewitt per 27-35, quan en el partit d'anada el Fraikin va perdre per 30-31 a Granollers, una derrota per la mínima que deixava l'eliminatòria oberta per resoldre a Alemanya.

Set anys després el Fraikin BM Granollers torna a jugar una Final Four de la Lliga Europea, amb una lliçó tàctica per part del cos tècnic d'Antonio Rama.

En la primera part, l'equip va generar un gran joc en atac liderat per Antonio García i Faruk Yusuf, i una bona defensa recolzada per la figura del porter brasiler, Rangel Luan, que es va fer gegant sota la porteria amb set parades, i un penal aturat a Emil Jakobsen.

Amb un resultat de 12-16 al descans, a la represa, el Fraikin va continuar creient en la seva gesta, impedint que el partit entrés en una dinàmica de menys de quatre gols d'avantatge. Un resultat que va anar in crescendo, gràcies a la intensitat que mostrava l'equip. El 27-35 final, va posar dempeus amb aplaudiments al públic local per elogiar el nostre equip.

Declaracions de l'entrenador del Fraikin BM GranollersAntonio Rama, després del partit:

"Penso que el partit ha estat immillorable, no podem estar més contents, i no hi ha millor manera de premiar aquest equip, l'esforç i sacrifici que ha fet arribant a una Final Four."

Amb aquest resultat l'equip es postula com a un dels millors quatre equips de la competició, i jugarà la Final Four que es disputarà precisament en el Flens-Arenael 27 i 28 de maig amb protagonisme per al Fraikin BM GranollersMontpellierFrisch Auf Göppingen i Füchse Berlin
Montpellier va guanyar per 31-30 a l'Sporting després de l'empat a 32 de l'anada; Fuchse Berlín en donar-li la volta a casa a l'eliminatòria (30-24) davant el Kadetten després que els suïssos dominessin a casa per 37-33 i Frisch Auf Göppingen que va derrotar per 27-31 al Nexe després de guanyar també en l'anada 32-23. El sorteig per saber el nostre rival a la seminal, es realitzarà demà 20 d'abril a les 11 h del matí a través dels canals de la EHF