fbpx

Nascut el 1995 a BarcelonaMarc Guàrdia va començar a jugar a handbol als 10 anys a l'equip Aleví del BMG i després de disset anys al Club s'ha convertit en el principal referent per als jugadors de la base, no només a la pista sinó també fora d'ella representant de la millor manera els valors del Club.


Guàrdia va debutar amb 18 anys en el primer equip i actualment és el jugador del Fraikin BM Granollers que porta més anys al club. Disset anys amb la samarreta blanc-i-blava, on Guàrdia s'ha penjat dues medalles d'or en el campionat d'Espanya, ha sigut dues vegades subcampió de la Copa del Rei (temporades 2014/2015 i 2020/2021), també va ser subcampió de la Lliga Asobal la passada temporada (2021-2022), va aconseguir arribar a la Final Four de Nantes la temporada 2015-2016 i ha aconseguit aquesta temporada arribar a la Final Four de Flensburg. El porter és el 6è jugador del club amb més partits disputats a la EHF41 amb els dos que jugarà el pròxim cap de setmana a Flensburg.

Des del Club BM Granollers volem agrair al Marc Guàrdia tots aquests anys de compromís, dedicació i professionalitat i desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa.

Banner InferiorcatCAT