fbpx

Quatre equips del nostre club van participar a la prestigiosa Partille Cup de Göteborg

Fa poc més d'una setmana, una expedició del Balonmano Granollers es va desplaçar a Göteborg per jugar la prestigiosa Partille Cup. Quaranta-tres jugadors i jugadores cadets i juvenils del club, acompanyats de quatre tècnics, van poder gaudir d’una competició que, amb més de vint mil participants de més de quaranta països i seixanta- tres pistes de joc, és considerada la més important del món a nivell de base.

Els nostres equips fan un bon paper

Els tres primers dies van dedicar-se a una fase de grups per decidir quins equips passarien a jugar la competició A (els tres primers classificats) i quins haurien de lluitar per la B. Els dos equips cadets, que participaven en categories diferents, van proclamar-se campions dels seus grups, mentre que els nois juvenils van quedar segons. L’equip femení, per la seva part, va acusar tenir una plantilla molt curta i jugar contra noies més grans i, tot i guanyar dos partits, va quedar sisè del seu grup.

El divendres, i penúltim dia de competició, era el torn dels creuaments directes i els tres equips masculins van patir la mateixa sort. Tant els juvenils com els cadets van passar sense massa problemes l’eliminatòria de setzens de final però no van poder amb els seus rivals de vuitens, malgrat viure partits molt ajustats. L’equip cadet de la categoria de setze anys va perdre al gol d’or després d’empatar a catorze gols amb l’Union West de Viena.

El juvenil femení, per la seva part, va arribar fins els quarts de final de la competició B, on va caure davant l’equip noruec del Baekkelaget en un bon partit marcat pel cansament acumulat després de tants dies de competició.

Molt més que una competició

Afortunadament, la Partille Cup és molt més que una competició esportiva. Un esdeveniment que és capaç de reunir tanta gent jove al voltant d’un esport sempre va acompanyat d’una experiència que serà difícil d’oblidar pels qui la viuen. Els desplaçaments en tramvia, les nits a l’escola, els menjadors comunitaris, els partits en gespa artificial, la presentació en un camp de futbol, el centre de Göteborg, el parc d’atraccions, la discoteca gegant, els moments compartits amb els companys i les noves amistats són només una part del que els nostres joves jugadors han pogut emportar-se després de passar la primera setmana de juliol a l’estranger.

Felicitats a tots i totes!

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT