Pejanovic agraint l'ovació del públic

El Fraikin suma dos punts importantíssims que el situen en la segona plaça de la taula en un partit davant el Naturhouse La Rioja que supera amb nota. El compenetrat joc dels vallesans i l'excel·lent feina del veterà Pejanovic sota pals, van fer del Palau un espectacle aclamat en tot moment pel públic de la ciutat.

L'equip granollerí va sortir ahir victoriós després de disputar una espectacular quarta jornada, que els enfrontava al respectat Naturhouse La Rioja (30-23). L'equip de Carlos Viver i Antonio Rama va fer exhibició d'un gran handbol en un partit que els vallesans volien fer seu, i en el qual van donar el seu màxim des de l'inici, oferint espectacle a una afició a la que va fer gaudir i va aconseguir ficar en peu en més d'una ocasió.

Fraikin-Naturhouse-Solé

L'encontre va començar favorable als vallesans, el minut 1, Guilherme Valadao feia el primer gol per al Fraikin i l'equip demostrava estar entonat des d'aleshores amb un bon joc ofensiu i defensiu, que deixava clar que no posaria les coses fàcils als visitants. Gols de Grundsten, Àlvaro Ruiz i Salva Puig feien arribar a l'equip al minut 10 amb un parcial de 5-3. Els de casa demostraven tenir el dia, i la bona dinàmica de joc es palpava des d'una grada que no feia més que aplaudir i animar el seu equip. Els homes de Javier González, descol·locats, no acabaven de trobar el ritme necessari per apropar-se a un Fraikin imponent i a un Pejanovic sota pals, que va ser com un mur pels de Logronyo. El serbi va fer una excel·lent feina a la porteria fent suar de valent als rivals que veien com se'ls hi resistien, fins i tot, els penals.

Al minut 21, el tècnic de La Rioja demanava el primer temps mort de l'encontre amb el que voldria intentar canviar l'estratègia de joc. Però un Fraikin més entonat que mai, volia seguir al capdavant i continuar l'exhibició i, amb golassos de Del Arco, de Moi Blanxart per l'escaire i d'Àlvaro Ruiz de contraatac, doblaven als rivals arribant al minut 27 amb un 12-6. A 20 segons del final de la primer part, Viver va demanar el temps mort per organitzar una última jugada estratègica que també va funcionar ahir pels granollerins amb el gol de Salva Puig, que donava sentit a la jugada de pissarra. Els de casa anaven als vestidors amb un enorme 14-7 al marcador.

En la represa, els granollerins es van seguir trobant còmodes a la seva pista, i és que la bona sintonia entre l'equip deixava sense alè a un Palau que observava meravellat el bon joc dels de la casa. Aquets arribaven al minut 41 de partit amb un 18-13, una important diferència que mostrava el espectacular treball d'una defensa infranquejable i un veterà Pejanovic que seguia impressionant ahir al Palau. Fraikin-Naturhouse-Grundsten

A poc més d'un quart d'hora, els de Logronyo van aconseguir escurçar distàncies en l'electrònic (19-16) a 15 minuts del final, però els homes de Carlos Viver no van abaixar la guàrdia en cap moment, mantenint la defensa sòlida en tot moment i la intensitat en l'atac, l'encontre seria seu. Més gols d'Adrià Pérez, un espectacular Ferran Solé, i Àlvaro Ruiz i Valadao, màxims golejadors amb 7 gols cada un, marcaven els darrers compassos de joc.

L'encontre finalitzava amb marcador de 30-23, una lluïda i importantíssima victòria que situava el Fraikin en segona posició de la taula després de regalar a l'afició un brillant partit com el d'ahir. Gràcies a tots els que hi vau assistir.

Els vallesans comptaran ara amb uns dies de descans fins a la propera jornada, que es jugarà el dissabte 4 d'octubre a casa (18:30) contra un altre dels grans, l'Ademar de León.

Escolta els àudios del postpartit Fraikin BM Granollers – Naturhouse La Rioja:

FRAIKIN BM GRANOLLERS: Pejanovic (14 aturades) i Pol Sastre, porters; Blanxart (2), Marc Cañellas, Capdevila, Marc García, Arnau Garcia, Adrià Pérez (2), Ferran Solé (4), Jordi Puig, David Resina (1), Álvaro Ruiz (7), Salva Puig (2), Valadão (7), Grundsten (3) i Del Arco (2).

NATURHOUSE LA RIOJA: Jorge Gómez (12 aturades), porter; Sánchez-Migallón (1), Juanín (1), Luis Felipe (4), Vigo, Philip Axel (2), Albert Rocas (1), Cacheda (2), Pedro Rodríguez (4), Ángel Fernández (1), Javier García (1), Ángel Romero (2) i Patrick Lykke (4).