fbpx

Les jugadores del KH7 BM Granollers animant-se abans del partit

L'equip de Villanueva i Cuesta jugarà dissabte a les 18h davant l'Helvetia Alcobendas a Madrid. El partit correspon a la sisena jornada de la Divisió d'Honor Femenina i l'objectiu és puntuar.

Després de la derrota davant l'Esportiu Castelldefels, el KH7 Balonmano Grnaollers vol tornar a guanyar sensacions a domicili davant l'Alcobendas. El rival, però, és molt complicat: el conjunt que dirigeix Félix García ha estat lluitant durant les últimes dues temporades pel títol de Lliga, tot i que no ha estat el màxim candidat a endur-se'l. En tot cas, juga en competició europea, que sempre és un plus per a les seves jugadores.

Els tècnics Villanueva i Cuesta compartiint impressionsL'equip madrileny té els mateixos punts que el KH7 Balonmano Granollers (quatre de deu possibles), tot i que ja ha visitat les pistes més complicades de la Divisió d'Honor Femenina (Guardés, Rocasa i Bera Bera). A més, podrà comptar amb tota la plantilla; Ana Ferrer, la capitana, s'ha recuperat recentment d'una greu lesió i, de fet, ha jugat ja alguns minuts i ha anotat cinc gols.

Per part del rival cal destacar la presència de Silvia Arderius, una jove central que va estar convocada amb la selecció espanyola absoluta i que té un gran futur per davant. Teresa Francés, que ha jugat amb la selecció júnior, és la màxima golejadora del conjunt madrileny i compta amb una gran efectivitat des de l'extrem. Les noves incorporacions de Judith Sans (de l'Esportiu Castelldefels) i de Raquel de la Cruz (de l'Aula Cultural) han aportat gols i bones sensacions a l'Alcobendas.

Villanueva i Cuesta segueixen sense poder comptar amb Hattou Jabby i Sonia Enríquez, per un esquinç i per molèsties al genoll respectivament. Les màximes golejadores de l'equip després de cinc jornades són Raquel Ferrés (22 gols), Sandra Pérez (18 gols) i Judith Vizuete (16 gols). Sabent que el rival és complicat, el KH7 Balonmano Granollers visitarà el Pabellón de los Sueños dissabte a les 18h anant a per totes amb l'objectiu de seguir sumant i de recuperar la confiança.

Banner InferiorcatCAT