Imatge del partit d'ahir al Palacio de los Deportes de León

L'equip vallesà inicia la segona etapa de la temporada amb empat a 28 contra l'Abanca Ademar Lleó en la disputa del quarts de final de la Copa del Rei. És un resultat obert que hauran de lluitar i acabar de decidir en el partit de tornada el proper mes d'abril.

L'equip de Carlos Viver s'ha de conformar, de moment, amb l'empat a 28 aconseguit ahir al Palació de los Deportes de León després d'un encontre intens on ambdos equips van lluitar de valent per la victòria. Aquesta, els podia permetre afrontar la tornada, que tindrà lloc l'1 d'abril, amb més o menys pressió. En la propera ocasió, serà al Palau d'Esports, i per tant, el Fraikin haurà de superar mínimament en dos gols als lleonesos.

El matx va començar amb un Ademar ficadíssim en el joc que va començar dominant en l'electrònic amb un joc ràpid que en pocs minuts els posava amb un 3-0 al marcador. No obstant això, i malgrat el Fraikin va trigar una mica més en escalfar motors, els catalans també van respondre i en pocs minuts aconseguien retallar les distàncies. Avançant cap el final del primer temps, els granollerins aconseguien l'empat i fins i tot, dominar el marcador durant els darrers minuts de joc. Els equips, anaven als vestidors amb un 13-14 al marcador favorable als catalans.

En la represa, els dos equips van deixar constància de que ni el fred gèl·lid que respiraven ahir al Palacio de los Deportes (3º) els aturaria ni un moment en la lluita per seguir vius a la copa. Ambdos equips mostraven un seguit de jugades i contraatacs que provocava la màxima igualtat entre els dos. Un no deixava marxar a l'altre a una distància de més d'un o dos gols que ràpidament es tornaven a igualar.

A només deu minuts de finalitzar l'encontre, les coses es van complicar pel Fraikin, ja que els de Dani Gordo van tenir opció per posar-se a tres gols per davant. Malgrat aquesta oportunitat dels contrincants, els vallesans no van afluixar ni un instant, i gols de guerra com el del brasilè Valadao van ser importantíssims per tornar a apropar-se en l'electrònic.

Finalment, i gràcies a la jugada de pissarra proposada per Carlos Viver durant el darrer temps mort demanat a trenta segons abanas de finalitzar el partit, va donar els seus fruits concloent amb un preciós gol del canell de Moi Blanxart a segons del xiulet final. D'aquesta manera, la eliminatòria queda oberta per a un emocionant partit de tornada el proper mes d'abril.