El brasilé Valadao fent el xut a la porteria del BM Villa de Aranda. Foto: Xavier Solanas.

El BM Villa de Aranda torna a ser imbatible per un Fraikin BMG que ahir no va saber trobar les directrius per liderar l'encontre en cap moment.

El partit va començar amb un inici estrupitós dels visitants d'Aranda del Duero, que amb només 20 segons de joc ja dominaven l'electrònic. Tot i la ràpida resposta del Fraikin amb un gol del jove Ferran Solé, els de Jacobo Cuétara havien vingut per donar-ho tot, i una pluja de gols inicials eclipsava a un Fraikin que clarament no havia començat amb bon peu la primera jornada de la segona volta. Carlos Viver no trigaria en demanar el primer temps mort del joc (minut 10), quan el lluminós marcava 3-7. No obstant això, tot i els canvis estratègics proposats pel tècnic vallesà, el Fraikin es seguia mostrant  molt espès i sense trobar la dinàmica de joc necessària; el minut 18 marcava el resultat demolidor de 5-12. A mesura que el joc s'apropava al final del primer temps, i amb un Pol Sastre molt eficient ahir sota pals, el Fraikin va tenir una superioritat numèrica que els catalans van saber aprofitar per apropar-se una mica en el marcador. Els gols arribaven dels canells de Valadao, ToledoDel Arco, i un Moi Blanxart que va tornar a fer mostra del seu bon estat de forma sobre la pista. Malgrat que els de casa s'anaven mostrant millor especialment en atac, el Villa de Aranda es seguia trobant massa còmode davant la defensa vallesana, i ni el 54% d'efectivitat de Pol Sastre a la porteria (8 aturades) els va impedir marxar als vestidors amb un avantatge clar de 13-16.

Fraikin-VillaAranda-Sastre

En la represa, Guilherme Valadao i el pivot Adrià Figueras, jugadors destacats del partit d'ahir, feien els primers gols pel Fraikin escurçar distàncies (14-16). Tot i això, els de Granollers perdien ocasió d'aprofitar l'exclusió d'Àlvaro Cabanas, de manera que els de Cuétara, sense cessar la lluita per la victòria, aconseguien un aclaparant 18-23 el minut 40 de joc. El temps avançava i anava essent un problema pels de casa, que anaven veient com l'opció de la remuntada s'anava apagant. El Villa de Aranda, que no cessava en la lluita, sumava encara més amb gols de Cabanas, Megías i Guimeras (23-28) a poc més de 5 minuts de finalitzar l'encontre. Ni el temps mort demanat per Viver a 5 minuts del final van poder fer res per una remuntada impossible ahir davant un Palau gèl·lid. El xiulet final donava als de groc com a vencedors clars de l'encontre (27-32), un partit de molt ofici i esforç per part dels de Jacobo Cuétara.

Dura i complicada derrota per un Fraikin que ho va intentar durant tot el partit i que no rebia tants gols en contra des del partit disputat en contra del FC Barcelona durant la primera volta. L'equip vallesà no va saber trobar-se còmode en la pista en cap moment i no va poder fer res per evitar que els dos punts marxessin en bus cap a Aranda del Duero. Tot i això, l'equip sap dels compromisos d'aquesta segona volta i és conscient de que cal encarar-la amb molta força i actitud per poder mostrar la seva millor versió a totes les competicions. La nova cita pels granollerins serà el proper dimecres 11 a les 20:30 hores contra el Juanfersa Gijón.

Àudios de la zona de premsa

Carlos Viver: "No hemos estado en partido ni defensivamente ni en ataque, estábamos muy a disgusto". Escolta

Pol Sastre: "Ens ha faltat ritme i actitud davant un rival que ens té les mides molt preses". Escolta

Marc Garcia: "Cal ser conscients de que el matx d'avui no ens pot afectar i cal reprendre la il·lusió per tot el que ens ve per endevant" Escolta

27 Fraikin BM Granollers: Pejanovic, Blanxart (3), García, Resina, Valadao (4), Grundsten (1), Del Arco (3), Cañellas, Pérez (2), Figueras (4), Solé (4), Sastre, Ruiz (4), S. Puig y De Toledo (2).

32 BM Villa de Aranda: Santana, Cabanas (5), Camino (4), Megías (5), Moreira (2), Pazin, Patrianova (6), Redondo, Beltza, Muñoz (4), Dos Santos (6) y Lazic.