José de Toledo celebrant un dels seus 3 gols durant el partit d'avui.

Després d'una primera meitat de màxima igualtat i una segona on els homes de Viver han hagut de suar de valent la samarreta, l'equip vallesà ha pogut sumar els dos punts de la victòria enfront d'un Juanfersa Gijón que ha donat guerra fins el final.

El matx ha començat avui amb un Gijón endolladíssim que posaria les coses ben difícils als granollerins, que no passen les seves millors jornades des del final de la primera volta de lliga. L'encontre ha començat marcat pel compàs dels asturians, que han estrenat marcador amb un gol de Potic des de la zona central dels 9m a només 25 segons de l'inici. El primer empat però, no es feia esperar, i només 15 segons més tard el pivot Nicklas Grundsten, un dels homes més destacats del partit, feia el primer pel Fraikin des dels 6m. La igualtat entre ambdós equips seria la tònica a seguir fins arribar a l'equador de la primera part, quan els de Gijón han pogut anarse'n subtilment amb avantatges d'un a dos gols. No obstant això, el Fraikin aconseguia mantenir-se en el joc i podia produir novament l'empat amb una canonada de Juan del Arco el minut 22 (8-8). Acabant el primer temps però, l'equip de Gijón tornava a adelantar-se al Fraikin novament amb una renda de més dos que l'equip de Viver ha pogut retallar, sortosament, amb un gol de Moi Blanxart per marxar al descans amb un ajustat 11-10.

En la represa, la igualtat ha estat la protagonista durant els primers minuts fins que el Fraikin ha pogut produir l'empat (min 35) que no arribava des d'una mica més de l'equador de la primera. Ha estat en aquest precís moment quan els catalans han pogut agafar l'embranzida necessària per avançar-se en l'electrònic amb la important renda de més 3, la màxima del partit, amb gols de Toledo, Grundsten, i Álvaro Ruiz de penal. L'equip vallesà aconseguia, doncs, obrir finalment bretcha per dominar l'encontre fins el minut 45 (17-20). El partit però, no estava decidit per part dels locals, que encara tenien molt a dir; gols d'Adrian Fernández i Potic deixaven clar que els de Gijón encara estaven dins del partit i el Juanfersa s'acostava perillosament a només 4 minuts de finalizar l'encontre (23-24). Tot i això, el Fraikin ha sabut estar a l'alçada i la ràbia de Juan del Arco i Álvaro Ruiz tornaven a aparèixer per fer els dos darrers gols del partit que permetrien marxar al Fraikin amb el dos punts en sentir el xiulet de l'àrbitre (23-26).

Una victòria important i necessària per l'equip sabent que el proper li espera el primer partit de la primera fase de grups de la Copa EHF. Aquest, tindrà lloc el proper dissabte a partir de les 16:15 hores al Palau d'Esports i contra un dels grans, l'equip danès TVIS Holstebro. Per a anar escalfant motors, us deixem amb el vídeo promocional de la Copa EHF per a anar escalfant motors. Dissabte us necessitem a tots, afició!  http://bit.ly/1DX38Ch

23 - JUANFERSA (11+12):Pejcinovic, Huerta (4), Paredes (2), Montoya (1), Potic (4), Paraja (3) y Pellitero (1p). También jugaron Serdio, Rial (2), Adrián Fernández (5), Ortega, Blanco, Rionda.

26 - GRANOLLERS (10+16):Pejanovic, Blanxart (2), Marc García, Adriá Pérez (3), Valadao (3), Grundsten (4) y Toledo (4). También jugaron Solé (1p), Resina, Álvaro Ruíz (6, 3p), Juan del Arco (2), Figueras (1), Puig.