Fotografia de Xavier Solanas

Els granollerins segueixen invictes i sumen dos punts més en la seva visita al Juanfersa Grup Fegar a Gijón (22-29).

El Fraikin Balonmano Granollers va sumar la tercera victòria consecutiva a la Lliga Asobal, la tercera de tres possibles. Els deToni Garcia no coneixen encara la derrota aquesta temporada i les sensacions són més que positives al vestuari granollerí.

Els catalans van assolir el tercer triomf davant un rival complicat, el Juanfersa Grup Fegar de Gijón, per 22 a 29. Els primers 30 minuts de partit van destacar per la igualtat total entre ambdós equips. El Fraikin BM Granollers va topar amb una implacable defensa asturiana i amb un Adam Savic molt encertat (min. 9, 6 - 4). Tot i que els granollerins van aconseguir igualar el partit en nombroses ocasions, no va ser fins al minut 12 amb els gols de David Resina i Alvaro Ruiz, aprofitant l’exclusió de dos jugadors rivals, que el Fraikin va poder empatar definitivament el partit.  Amb la igualtat al marcador els granollerins van aconseguir tancar la primera part amb la diferència mínima a favor (12-13).

Amb l’inici del segon temps, el plantejament del partit va canviar radicalment. Si a la primera part al Fraikin li van faltar idees en atac i contundència en defensa, la segona va ser la demostració clara del bon estat de forma dels vallesans. Amb un parcial de 0-3, els catalans van obrir distàncies al marcador (12-16) tot i la persistència dels asturians que van apropar-se de nou després d’un temps mort demanat per Suarez (14-16). Però això no va aturar als catalans, que amb uns Nicklas Grundsten i Adrià Pérez molt efectius en atac, van tornar a col·locar el marcador amb cinc gols d’avantatge pel Fraikin (min. 40, 15-20). D’aquesta manera els vallesans van escapar-se definitivament arribant a obtenir una diferència de fins a 8 gols (19-24). Els darrers minuts de partit van ser de calma pels granollerins que van limitar-se a mantenir la distància al marcador.

Amb aquesta tercera victòria queda palesa la bona forma de l’equip. Els homes de Toni Garcia confirmen les bones sensacions després d’aquest gran inici de temporada del Fraikin BM Granollers que els situa, juntament amb el FC Barcelona, al capdavant de la classificació. Ambdós equips són els únics que continuen invictes després de tres jornades disputades de la Lliga Asobal.

Juanfersa Grupo Fegar (12+10): Savic, Cakic (3), Costoya (4), Huerta, Ángel Paraja (4), Maia y Pellitero (4, 3p). También jugaron Vallado, Ruesga (1), Adrián Fernández (1), Cancio (1), Acetti, Pablo Fernández (2), Miguel Paraja, Samuel Pérez i Serdio (2).

Fraikin Granollers (13+16): Schulz, Pujol, Solé (2), David Resina (4, 3p), Álvaro Ruíz (2), Salinas (3) y Del Arco (2) También jugaron Blanxart, Capdevila (1), Marc García (1), Adriá Pérez (6), Campos (3,1p) i Grundsten (5).