Judith Vizuete és la primera jugadora del KH-7 BM Granollers en arribar als 100 gols a la DHF

L'equip vallesà no ha pogut sumar els dos punts després d'anar guanyant durant tot el partit al Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol

El partit ha estat igualat en tot moment, com ja s'esperava des d'un principi. Només un punt separava a ambdós equips a la classificació, i els dos van ser els conjunts que van ascendir la temporada passa a la Divisió d'Honor Femenina.

Un parcial de 0-3 (min. 9, 2-5) ha donat un mínim avantatge al KH-7 BM Granollers, que després d'un gran inici ha intentat gestionar la petit diferència. El Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol ha patit 4 exclusions durant el primer i, tot que l'equip vallesà no les ha sabudes aprofitar al cent per cent, el conjunt que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta ha sabut mantenir-se per damunt al marcador amb una diferència oscil·lant entre 1 i 3 gols.

Sandra Pérez, màxima anotadora del KH-7 BM Granollers en el partit La segona part ha començat com el final de la primera: el resultat s'ha anat ajustant, però el KH-7 BM Granollers ha seguit gaudint d'un mínim avantatge al lluminós. De fet, el conjunt vallesà ha aconseguit la màxima diferència de 4 gols (min. 17, 18-22). Però el Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol ha anat retallant distància i, a falta de pocs minuts pel final de l'enfrontament, ha pogut empatar (min. 27, 24-24) i forçar l'exclusió de Clara Poo. Quan només restaven 15 segons, el conjunt local ha demanat un temps mort que ha sabut culminar Neiba Sánchez en l'últim segon del partit per adjudicar la victòria a l'esquadra andalusa.

Cal destacar que la primera línia vallesana Judith Vizuete ha estat la primera jugadora del KH-7 BM Granollers en arribar als 100 gols a la Divisió d'Honor Femenina. Enhorabona, doncs, per aquesta magnífica temporada!

El KH-7 BM Granollers torna, així, amb el sac buit després d'haver estat a tocar dels dos punts. Amb la permanència ja assegurada, l'equip que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta es troba a l'onzena posició a 3 punts de la desena (que l'ocupa el Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol) quan només queden 4 punts en joc. Per sota, el Cleba León es troba a només 1 punts de les vallesanes. A falta de dos partits pel final de temporada, el KH-7 BM Granollers ha de seguir batallant per acomiadar un any d'ensomni.

25 - CLÍNICAS RINCÓN MÁLAGA COSTA DEL SOL (12+13): Solano, Benedekne; Vera, Valdivia (1), Puertas, Moreno (4), Mjaerum (1), Méndez (3), Marin (1), López, Gutiérrez (7), Fernández, Dikalo (4), Cuevas (1), Alcalá, Sánchez (2)

24 - KH-7 BM GRANOLLERS (13+11): De la Torre, Ascaso; Dopico, González (1), Jabby (2), Logvin (4), Mora (1), Moreno (4), Pérez (5), Poo, Sevilla (2), Vizuete (3), Ausàs (1), Capdevila (1)

PARCIALS: 2-2, 2-5, 5-7, 8-9, 10-12, 12-13 (descans), 13-13, 14-16, 18-19, 19-22, 22-23, (final)