fbpx

Jordi Montaña, Rector de la UVic, i Josep Pujadas, president del BMG, a la signatura del conveni

La Universitat facilitarà beques al talent esportiu per a jugadors i jugadores dels primers equips masculí i femení del BMG. El conveni també contempla que els estudiants de la UVic-UCC puguin realitzar les seves pràctiques al BM Granollers

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i el Club Balonmano Granollers han signat avui un conveni marc de col·laboració per facilitar la mobilitat entre les dues institucions i l'intercanvi de coneixement i experiències en l'àmbit de l'esport i la salut. El rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, i el president del club, Josep Pujadas, han estat els encarregats de rubricar l'acord aquest matí a les oficines del rectorat de la Universitat.

La signatura d'aquest conveni és un pas més en l'objectiu del Club per facilitar la carrera dual dels seus esportistes,gràcies a la qual puguin compatibilitzar l'exigènciauvic-signatura2 esportiva amb el desenvolupament d'una trajectòria formativa o laboral, i se suma a altres projectes en marxa com el de l'IES Carles Vallbona. Per altra banda, el conveni reforça la permeabilitat de la UVic-UCC amb els agents del territori i permet sumar sinergies a diversos nivells amb una entitat capdavantera en l'àmbit de l'handbol.

El conveni de col·laboració, que té una vigència de dos anys prorrogables i s'anirà concretant a partir d'altres documents específics, compromet les dues institucions a desenvolupar activitats de docència, investigació i transferència de coneixement. A més, la UVic-UCC oferirà places becades per a esportistes dels primers equips masculí i femení del BM Granollers, tal i com ja ha fet amb altres clubs, com ara el CB Vic. La beca ja es començarà a atorgar de cara al proper curs. En aquesta mateixa direcció, la Universitat es compromet a facilitar la integració dels alumnes que competeixen als primers equips del BM Granollers al Programa de Suport als Estudiants Esportistes. Per la seva banda, el BMG facilitarà la formació d'estudiants en pràctiques de la UVic-UCC a les diferents àrees del Club i farà difusió de les seves activitats de la UVic-UCC a través dels seus canals de comunicació.

L'acord també estableix una sèrie de compromisos que les dues entitats hauran d'impulsar conjuntament, com ara la posada en marxa de noves activitats de recerca i difusió de matèries d'interès comú o iniciatives que fomentin la mobilitat dels estudiants i el personal entre institucions. El conveni contempla la col·laboració entre la Universitat i el BM Granollers en l'estudi i execució de projectes conjunts i l'intercanvi d'informació sobre temes d'investigació, publicacions i altres materials d'interès per a les dues institucions. A més, tant la UVic-UCC com el BM Granollers podran disposar de les instal·lacions de l'altra part signant per dur-hi a terme activitats de formació o difusió.

 

Més informació sobre la UVic-UCC: www.uvic.cat

 

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT