fbpx

Els homes de Toni Garcia no han volgut deixar escapar els dos punts i s’han fet amb el partit amb un contundent 24 a 17.

Al Fraikin BM Granollers li ha costat posar la directa contra l’Helvetia Anaitasuna. En uns primers minuts on l’atac granollerí no ha trobat la porteria rival, Matías  Schulz ha evitat que els de Pamplona obrissin distancia al marcador. El porter argentí del Fraikin BM Granollers ha començat el partit allà on el va deixar dissabte contra el Naturhouse La Rioja, aturant-ho gairebé tot i tancant la primera part amb un 60% d’efectivitat sota pals. L’encert de Schulz ha permès a l’equip reordenar la línia ofensiva per tal de trobar la bona definició als xuts, un tret que precisament ha faltat a l’inici del partit. El matx ha canviat de rumb quan el Fraikin ha aconseguit resoldre els problemes en atac i, en 10 minuts, ha estat capaç de passar d’un 2 a 3 a un 8 a 6 favorable al marcador. A partir d’aleshores els homes de Toni Garcia s’han fet amb el control del partit deixant a la mitja part a 5 per sota a l’Helvetia Anaitasuna, 13-8.

A la represa, el Fraikin ha sortit concentrat en no perdre l’avantatge aconseguit en el segon quart de la primera part. La dinàmica del partit l’ha marcat l’equip vallesà amb el domini del joc i una defensa molt ben estructurada. La intensitat d’Adrià Pérez, Rodrigo Salinas, Nicklas Grundsten i l’equip en general han fet que els navarresos trobessin que arribar a la porteria dels vallesans era una feina gairebé impossible.  Amb una renda favorable de 7 gols, Toni Garcia ha aprofitat per fer partícips de la victòria als més joves tancant el partit (24 a 17) amb la mateixa intensitat i amb un equip completament format a casa.

Els vallesans coneixien la importància de guanyar avui i deixar els dos punts a Granollers per tal de mantenir la tercera posició. A falta de dues jornades per finalitzar la primera volta de la lliga, l’equip ha plantejat un partit amb molt de rigor i seriositat, i ja té a tocar pràcticament la final a quatre de la Copa Asobal.

 

Laura Lanau
Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT