El KH-7 BM Granollers durant el partit (Foto: Victor Uriel)

El conjunt vallesà no ha pogut superar un equip potent i sòlid, tot i que manté les bones sensacions de la pretemporada

Jessica Bonilla rebent un homenatge (Foto: Victor Uriel)El KH-7 BM Granollers ha començat la Liga Loterías visitant una de les pistes més complicades. Si bé la temporada passada es van aconseguir sumar els dos punts, enguany el repte ha estat més difícil: el Prosetecnisa Zuazo és un dels equips que millor s'ha reforçat i podria optar a posicions privilegiades a la classificació.

L'enfrontament s'ha iniciat amb un intercanvi de gols per part d'ambdós conjunts, però l'equip basc no ha trigat gaire a imposar el seu ritme aprofitant els nervis del KH-7 BM Granollers, que ha encaixat un parcial de 10-2 en deu minuts (min 29, 17-8). L'entrenador vallesà, Jose Luis Villanueva, ha assegurat que l'equip ha sortit "impressionat per la qualitat de les jugadores rivals i especialment per les noves incorporacions d'aquesta temporada, però hem fet un partit de menys a més".

La segona meitat ha començat amb una diferència de gols considerable a favor del Prosetecnisa Zuazo, que veia com les catalanes de mica en mica han anat entrant al matx. L'equip basc ha assolit la màxima diferència al marcador quan els nervis han seguit traicionant al KH-7 BM Granollers (min 45, 25-14), que en aquest segon temps sí ha mostrat més solidesa defensiva. En els últims minuts de partit, però, les vallesanes han pogut desenvolupar bé tot el seu joc i en una etzibada final han aconseguit un bon resultat (31-25). Villanueva ha destacat que l'equip "ha anat progressant durant la segona part, tot i que hem reaccionat tard perquè el Prosetecnisa Zuazo ja comptava amb una avantatge considerable de gols, però de mica en mica hem anat fent les coses bé".

La màxima golejadora del partit ha estat Laura Steinbach, internacional alemanya i un dels fitxatges estrella de la Liga Loterías, amb 9 gols. Judith Vizuete ha estat la jugadora catalana que ha desacat, amb 5 anotacions, mentre que la resta de gols han estat molt repartits. Jessica Bonilla i Lorena Ramírez tornaven a jugar a Lasesarre davant el seu ex-equip i, a banda de l'ovació dels aficionats, Bonilla va rebre un emotiu homenatge.

La Liga Loterías arribarà al Palau d'Esports de Granollers dissabte, on el KH-7 BM Granollers s'enfrontarà a l'Helvetia Alcobendas a les 17h.

31 - Prosetecnisa Zuazo (17+14): Castellanos, Aalla; Sanz (1), Elicegui (4), Vielva (2), Nogales (3), Hernández (4), Gil O. (2), Agirregomezkorta (1), García, Mujika, Azaola (1), Gil A. (4), Steinbach (9), De Andrés, Berastain

25 - KH-7 BM Granollers (8+17): De la Torre, Ramírez; Fernández (3), Vizuete (5), Poo (1), Capdevila (1), Pi (1), Jabby (1), Torras (3), González (1), Rubio, Rojas (3), Pérez (3), Bonilla (3)

Parcials: 2-2, 5-4, 9-6, 10-6, 13-8, 17-8 (descans), 19-9, 21-12, 24-14, 25-17, 29-19, 31-25 (final)