fbpx

El Fraikin BM Granollers 2015/16 fent pinya. Foto: Xavier Solanas

Tot a punt per una eliminatòria EHF on el Palau d'Esports vol vibrar més que mai envoltat de tot el públic granollerí

El proper diumenge a les 19:15 hores el Fraikin BM Granollers disputarà el partit d'anada de la 3a ronda de la Copa EHF per a poder accedir a la fase de grups. Per segon any consecutiu, l'equip de Carlos Viver i Antonio Rama obté aquesta possibilitat gràcies als bons resultats de la temporada passada. Ara fa aproximadament un any, el Fraikin jugava un partit de les mateixes característiques contra l'Sporting de Lisboa; la victòria davant l'equip portuguès va permetre als de Viver viure per primera vegada l'experiència de la fase de grups.

El Fraikin, tranquil després de la victòria de lliga del passat dimecres davant del BM Villa de Aranda, entrena durant els dies previs a l'eliminatòria amb sensacions molt positives, i sobretot, amb una motivació important de cara al partit de diumenge. Els vallesans aprofiten per fer anàlisi del rival noruec a qui diumenge intentaran posar les coses ben difícils. Aquests, intentaran que la victòria sigui catalana i poder, així, imaginar un partit de tornada amb menys pressió de la que ja de per si, suposa un partit d'handbol amb un país nòrdic. Segons el tècnic Carlos Viver: "Es un equipo muy completo y son muy duros defensivamente. Será una eliminatoria difícil que seguramente no se va a cerrar en este primer partido. Me da la sensación de que tendremos que apurar hasta el último minuto de la segunda parte del partido de vuelta para sacar algo en claro".

 

Anàlisi del rival

L'OIF Arendal és el líder de la lliga noruega. Pel que fa a la Copa EHF 2015/16, la seva participació va començar a la 2ª ronda, en la qual va eliminar al KH Besa Famiglia (Kosovo) amb un contundent 65-43. L'equip compta amb una plantilla formada per una gran majoria de jugadors nacionals, a més de 2 croates, 1 danès, 1 inslàndès i 1 suec. 

L'equip noruec és un equip que destaca, en especial, pel seu treball físic, una superioritat física que podríem associar al danès Holstebro, rival del Fraikin durant la EHF 2014/15. Aquesta qualitat del grup els permet tenir molta seguretat en l'1 contra 1 i és un recurs que els nòrdics exploten al màxim. Pel que fa a la tàctica d'atac, el col·lectiu nòrdic es caracteritza per tenir dos laterals esquerres amb molt llençament exterior, dos centrals que juguen molt bé amb la posició de pivot, i molt bons finalitzadors a les posicions d'extrem. Cal destacar també, que actualment l'Arendal està jugant amb 3 jugadors drets a la primera línia per lesió del seu lateral dret. En definitiva, un equip molt complet, i amb una porteria que està obtenint molt bones estadístiques.

 

Baixes per al partit

Els granollerins, sortosament, recuperaran molt probablement el seu capità i extrem esquerre David Resina, també a l'extrem dret Mamadou Gassama i, amb 90% de possibilitats al seu porter César Almeida. Així doncs, i esperant que no es produeixin d'altres problemàtiques durant els entrenaments d'avui i de demà, els tècnics granollerins no podran comptar amb 100% de seguretat amb l'altre extrem esquerre Adrià Pérez [Consulta el perfil] 

 

 #TotsAmbLaSamarreta

La tarda d'handbol del diumenge anirà agafant ritme a partir de les 16:15 hores. Des del BM Granollers s'ha organitzat una prèvia al partit, juntament amb 50 aficionats noruecs, al bar de La Troca (Av. Prat de la Riba, 77). Serà una bona ocasió per anar escalfant motors per a una tarda-vespre de moltes emocions. Posteriorment, a partir de les 19:15 la gresca es situarà a les grades d'un Palau que vol vibrar de valent amb públic d'aficionats granollerins que aclamaran els seus jugadors.

Anem tots a una, posem-nos la samarreta del Fraikin o una samareta blanca, i fem que l'equip ens senti molt a prop. Tots aquells que portin la samarreta participaran en el sorteig d'un viatge amb l'equip del Fraikin per compartir amb la plantilla l'experiència d'un desplaçament Asobal. Diumenge anem tots a una, NO HI POTS FALTAR!

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT