fbpx

Carlota Rubio, màxima golejadora del KH-7 BM Granollers (Foto: Miguel Bestué)

El KH-7 BM Granollers passa a la següent ronda de la Copa de la Reina amb una victòria contundent

El KH-7 BM Granollers volia tancar aquest any amb una victòria. El rival era un vell conegut: el Vivelafruta Esportiu Castelldefels. Aquesta vegada, però, era en el marc de la primera eliminatòria de la Copa de la Reina, a partit únic. L'escenari era obert a Can Vinader, on es van congregar bona part dels nostres aficionats.

El partit s'ha iniciat molt igualat: la defensa desajustada i la incertesa ofensiva d'ambdós equips ha fet que els primers minuts estiguessin equilibrats. Però un parcial de 0:4 a favor del KH-7 BM Granollers ha provocat una ruptura de l'enfrontament, i el marcador ha començat a descantar-se cap a l'esquadra vallesana (min 20, 7:10). Quan el conjunt que entrenen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta ha pres la mida del joc del Vivelafruta Esportiu Castelldefels, la diferència ha començat a ser notable, arribant al descans amb un 11:16.

Sandra Pérez, exjugadora del Vivelafruta Esportiu Castelldefels (Foto: Miguel Bestué)L'inici de la segona meitat ha estat una mica incert, amb els dos equips poc encertats de cara a porteria. De fet, el primer gol ha arribat als quatre minuts. Una vegada Maricet Fernández ha encetat el marcador, el KH-7 BM Granollers ha agafat embranzida, anotant un parcial de 1:7 que ha estat definitiu (min 13, 13:23). Aquests deu gols de diferència han anat oscil·lant durant la resta de l'enfrontament, fins arribar a un resultat final de 19:30.

Bona part de les vallesanes han marcat avui, i les dues porteres, Andrea de la Torre i Lorena Ramírez, han realitzat una molt bona actuació (amb un 50% i un 40% d'efectivitat respectivament). Carlota Rubio ha estat la màxima anotadora del KH-7 BM Granollers, amb 6 gols, seguida de Clara Poo, Maricet Fernández i Anna Rojas, amb 4 cadascuna. Per part del Vivelafruta Esportiu Castelldefels ha destacat Maria Cadens, amb 6 anotacions.

El KH-7 BM Granollers acomiada així l'any 2015. La Liga Loterías tornarà el gener, i la segona eliminatòria de la Copa de la Reina es jugarà al febrer, amb el rival encara per descobrir. Les vallesanes acaben aquesta primera fase de la temporada amb un balanç molt positiu: classificades a la Copa de la Reina i vuitè a la Divisió d'Honor Femenina.

 

19 - VIVELAFRUTA ESPORTIU CASTELLDEFELS (11+8): Lladró (7 parades), Teixidó (5 parades); Alfaro (2), Andrade (1), Cadens (6), Corrales (4), Espert, Molero (1), Muñoz, Picas, Rodríguez (1), Sancho, Tercero (1), Torremorell, Zafra (3), Hoste

30 - KH-7 BALONMANO GRANOLLERS (16+14): De la Torre (13 parades), Ramírez (4 parades); Bonilla, Fernández (4), González (3), Jabby (2), Pérez (3), Pi, Poo (4), Rubio (6), Sevilla (1), Torras (1), Vizuete (2), Gassama, Rojas (4)

PARCIALS: 1-2, 3-3, 6-6, 7-9, 8-12, 11-16 (descans), 12-17, 12-20, 14-23, 16-26, 18-27, 19-30 (final)

 

Consulta les estadístiques del partit: http://bit.ly/1NkZU1m

Escolta els àudios del post partit:

Declaracions de Robert Cuesta, tècnic del KH-7 BM Granollers: http://bit.ly/1SSC7UJ

Declaracions de Mireia Torras, jugadora del KH-7 BM Granollers: http://bit.ly/1PHRoJW

 

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT