fbpx

L'Infantil Atlétic, al complet

"Som un equip del BM Granollers hem d'intentar guanyar totes aquelles competicions que juguem", assegura el seu tècnic, Eudald Carreras

atlinf5Aquest és el setè any d'Eudald Carreras com a entrenador del BM Granollers, i diu haver tingut "una bona experiència com a entrenador, on cada any he après coses noves gràcies als meus ajudants i a la resta d'entrenadors". Ha treballat amb equips masculins i femenins, i aquesta temporada entrena l'infantil atlètic. Com a jugador, Carreras ha jugat al club des que era benjamí fins arribar a jugar a Lliga Catalana amb el sènior. Actualment, però, juga a l'Escola Pia.

El tècnic assegura voler "seguir formant bons jugadors" i aconseguir que els jugadors "gaudeixin de l'handbol". L'Eudald Carreras, que hi ha jugat tota la vida, vol transmetre els valors que aquest esport l'ha aportat, i el segueix aportant, a ell.

Aquesta temporada té una plantilla prou extensa: 18 jugadors. Així, els entrenaments són més intensos i hi ha més diversitat de joc, però alhora fa que no tots puguin jugar tots els partits. Carreras ha de gestionar, per tant, totes aquestes situacions per treure'n el màxim de profit.

 

atlinf3

Contesta el tècnic Eduald Carreras:

Quins són els objectius que afronteu aquesta temporada?

El principal objectiu és guanyar la competició per la qual estem lluitant en aquests moments, la Segona Catalana Infantil masculina. Estem treballant per formar bons jugadors, perquè millorin dia a dia i a partir d'aquestes millores formar un equip competitiu per afrontar aquesta lliga i arribar al final amb opcions per guanyar-la. Després d'aquesta lliga si hem de jugar alguna copa o alguna competició més la intentarem guanyar també. Com a equip del Balonmano Granollers penso que s'ha d'intentar anar a guanyar totes aquelles competicions que juguem.

Què et proposes tu amb aquest grup?

atlinf4

Em proposo seguir formant jugadors amb unes bones habilitats i capacitats per l'handbol i fer un equip on sàpiguen jugar coordinats entre ells i siguin competitius. Un altre propòsit que tinc per aquest grup és que gaudeixin de l'handbol, que hi hagi una bona cohesió i que entre els companys hi hagi bona relació i vinguin contents i motivats als entrenaments i partits.

Què té d'especial aquest equip?

La principal singularitat d'aquest grup és el nombre de jugadors que som a l'equip. Comptem amb un total de 18 jugadors i això té avantatges però també inconvenients. L'avantatge és que som molts jugadors per entrenar i això fa que puguem fer entrenaments més bons, i com a entrenador em dóna més opcions de joc i puc contar amb moltes opcions i diferents variants a l'hora de fer-los jugar. També és bo el fet de tenir tants jugadors i que siguin diferents entre ells ja que em permet, depenent del moment, fer jugar un jugador o un altre depenent també del que necessita l'equip. Com a inconvenient destacaria el moment de fer les convocatòries: al tenir 18 jugadors, als partits només poden anar-hi 14, això vol dir deixar a 4 desconvocats. Això fa que moltes vegades hagi de ser injust i fer descansar a gent que potser no s'ho mereix aquella setmana perquè ha treballat bé. Tot i així, són inconvenients que hem de conviure amb ells i ho intentem portar el millor possible.

 

               

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT