fbpx

La plantilla del Fraikin BM Granollers fent pinya abans del darrer partit de lliga contra el Globalcaja Ciudad Encantada. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin BMG disputarà avui els vuitens de final de la Copa del Rei en una eliminatòria a partit únic

 

Avui dimecres a partir de les 20:30 hores es disputarà el partit de 1/8 de final de la Copa del Rei entre Fraikin BM Granollers i Juanfersa Comunicalia. Una eliminatòria a partit únic on els de Carlos Viver es jugaran el passi als quarts de final.

Sense opcions a poder disputar la Copa Asobal, l'equip català té encara més motius per a lluitar, amb més força, en una competició en la què els vallesans porten 2 anys consecutius arribant a la final a quatre. Enguany, el Fraikin és un dels més respectats per ser un equip que ocupa un dels primers llocs de la classificació de lliga. Només 6 mesos més tard des del darrer cop, on ambdós equips es van enfrontar a les semifinals de la passada Copa del Rei  (juny del 2015), les dues plantilles es tornen a veure les cares en la lluita per la mateixa competició.

L'equip de Gijón, que va patir el descens a divisió de plata durant la passada temporada, compta actualment amb una plantilla de jugadors molt joves, entre aquests però, destaquen els internacionals júniors Adrián Fernández i Abel Serdio. A més a més, l'equip, sí segueix comptant a les seves files amb la veterania i el bon joc de l'extrem David Pellitero i el lateral Maxi Cancio.

Els de Granollers per la seva banda, són conscients de la importància del matx, ja que s'ho juguen tot en un partit en el que, saben que no es poden permetre tenir errors. Segons el tècnic Carlos Viver: "El de Gijón és un equip que pot donar molta guerra i que està jugant molt millor durant els últims partits. A més, cal tenir clar el precedent de que serà a casa seva, no hi ha dubte de que serà complicat".

Cal puntualitzar que, en la darrera ocasió de semifinals de Copa, al Fraikin li va costar feina i esforç vèncer als de Gijón, que per ben poc, no van donar la sorpresa de a ficar-se a la final (26-28). Enguany, l'equip de Sergio Cotelo és l'amfitrió i, és clar que el seu equip anirà a per totes des d'avui mateix.

La plantilla de Carlos Viver, pateix un dels pitjors moments pel que fa a les lesions dels jugadors, quasi amb la infermeria plena, aquestes són les baixes del Fraikin BM Granollers pel partit d'avui:

 

Marc Garcia Consulta el Perfil

Adrià Pérez Consulta el Perfil

Arnau Garcia Consulta el Perfil

Álvaro Ferrer (dubte) Consulta el Perfil

Salva Puig (dubte) Consulta el Perfil

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació de BM Granollers

Banner InferiorcatCAT