Teixeira i Marc Garcia intentant bloquejar el llançament de Jallouz. Foto: Victor Salgado (FCB)

El Fraikin acomiada la primera volta amb una derrota al Palau Blaugrana i quedant-se sense la Copa Asobal

L'equip de Carlos Viver i Antonio Rama es plantava al Palau blaugrana amb ganes de treballar-se un derbi amb el que buscarien, sobretot, mostrar el seu millor joc i acabar amb les millors sensacions possibles. Amb una convocatòria reduïda deguda a les lesions, l'equip es presentava amb 13 dels seus homes per fer front a un dels partits més rellevants de l'Asobal.

2015-12-12 FCBvsGRANOLLERS 10

El Fraikin BMG començava la primera part amb un molt bon joc en atac i mostrant-se fort davant el FC Barcelona. Els minuts inicials eren un intercanvi de gols entre els dos conjunts que contruien un parcial de 5 minuts de continuus empats. No seria fins el minut 6, quan el Barça, amb un seguit d'accions molt ràpides aconseguia, en un minut, marxar de 2 en el marcador (5-3). Durant els minuts següents, el Barça feia mostra de la seva qualitat tècnica en l'1 contra 1 i de la facilitat amb la que pot arribar a acumular els gols. No obstant això, el Fraikin aguantava bé sobre la pista i, en cap moment, afluixava en intensitat. Els equips catalans arribaven a l'equador de la primera amb un 10:7 a l'electrònic. A continuació, per part del Fraikin es produïa el canvi a la porteria, que passaria a ser protegida per Bombom Almeida i, sortiria a pista el jove de la saga Cañellas tot iniciant acció des del lateral esquerre. Malgrat les pèrdues de pilota dels vallesans i una exclusió de Marc Garcia, els de Viver lluitaven en tot moment per retallar distàncies. Alemeida realitzava bones aturades sota pals, i els canells brasilers de Teixeira i Valadao eren els protaginsites d'aquesta primera part dels vallesans. El minut 25, els de Granollers aconseguien posar-se a un del Barça (14:13) però,  a 3 minuts del final de la primera, els de Xavi Pascual aconseguien introduir esgraons al marcador (16-14) i finalment, els dos equips marxarien a vestuaris amb un 18-15 al lluminós.

Iniciada la segona part, l'extrem blaugrana Victor Tomàs era el primer en introduir el gol pels seus i, de fet, el primer del que donava lloc a una sangria inicial. El Barça  produïa un parcial de 4-0 en els 5 primers minuts de joc mostrant-se rapidíssims i imparables. Poc a poc, els de casa feien molta feina i agafaven distàncies perilloses respecte al Fraikin (25-19 min 35). Al Fraikin li costava cada cop més poder aturar un Barça que posava la cinquena i ara sí, fugia del Fraikin aconseguint un dolorós +10 al marcador (29-19) a 15 del final. Carlos Viver, demanaria el segon temps mort de la segona part a 10 minuts del final per a donar aire als seus i, poder fer algunes indicacions per a intentar acurtar la diferència del marcador. Tot i això, poc canviarien les coses en un partit on el Barça ho tenia pràcticament fet. Als de Viver els hi quedava aguantar uns darrers minuts molt durs d'un partit que, finalment es tancaria amb un 39-28.

El Fraikin BMG no va poder sumar i es quedarà, finalment, sense poder disputar la Copa Asobal d'enguany. No obstant això, l'equip pot estar content per haver donat la cara de valent davant el sempre complicat FC Barcelona Lassa i superant,t amb nota, tots els contratemps patits durant aquesta primera volta.

Gaeria d'Àudios

C. Almeida: "Defender al FC Barcelona es muy dificil por sus buenos lanzamientos desde cualquier distancia" Escolta

C. Viver: "El equipo no se ha descompuesto i ha seguido luchando hasta el último segundo Escolta

39 - BARCELONA: Saric (Pérez de Vargas; Tomas (5), Lazarov (6,3p), R. Entrerríos (7), Sorhaindo, Syprzak (3), Ariño (3); Noddesbo (1), Koplijar (2), Gurbindo (1), Sigurdsson (3), Jallouz (7) i D. Dujshebaev (1).

28 - FRAIKIN GRANOLLERS: Sastre (Almeida); Resina (2), Porras (2), Marc Garcia, Figueras (2,1p), Solé, Valadao (5); Teixeira (5,1p), Blanxart (1p), Flores, Marc Cañellas (6) i Gassama (5).