fbpx

El Benjamí Femení al complet

Miriam González, entrenadora: "Aquest equip té un esperit de lluita que admiro molt"

jbEl Benjamí Femení és l'equip de jugadores més jove del club. Miriam González, jugadora del KH-7 BM Granollers, n'és l'entrenadora, i compta amb una dilatada experiència a l'elit de l'handbol femení. Va començar a jugar a la mateixa edat que les nenes que entrena, i ha jugat a Les Franqueses, BM La Roca i ha passat, també, alguns anys a la Residència BLUME i al CAR de Sant Cugat. González és, a més, una habitual en les convocatòries de la Selecció Catalana i també ha participat d'algunes de la Selecció Espanyola.

Com a entrenadora, González ha estat dos anys al BM La Roca, i aquesta és la tercera temporada que dirigeix el Benjamí Femení del BM Granollers. A més, la vallesana va participar com a entrenadora aquest estiu al Campus Antonio García, "una experiència inoblidable per poder compartir amb nens i nenes allò que més ens agrada: l'handbol".

Miriam González no està sola: en aquesta aventura com a entrenadora l'acompanyen Núria Giró, jugadora del segon equip del KH-7 BM Granollers, i Anna Arredondo, que milita el conjunt juvenil. "Elles son essencials en aquest equip també i per això els hi estic molt agraïda", assegura. Giró i Arredondo cobreixen les limitacions de González, que sovint són de temps: cal recordar que, sovint, fa llargs viatges amb el primer equip i que ha compaginar la seva dedicació a l'handbol amb els seus estudis.

 

Respon l'entrenadora, Miriam González

Quins són els objectius que afronteu aquesta temporada?

L'objectiu principal d'aquest equip es formar a les jugadores i, sobretot, que elles gaudeixin cada dia que vénen a entrenar o a jugar partits. Nosaltres intentem que aquelles nenes que van començar la temporada sense haver jugat mai a handbol sàpiguen dur a terme totes les tasques d'aquest esport, mentre que aquelles que ja dominen l'handbol millorin encara més.

Quines són les competicions per les que intentareu lluitar?

El nostre principal objectiu competitiu es guanyar la lliga CEVO. L'any passat vàrem quedar subcampiones per només un punt, tot i ser un equip molt nou que estava format per jugadores que era la primera vegada que jugaven a handbol. Per tant, aquest any volem arribar el més amunt, i no dubto que hi arribem perquè aquestes nenes són molt lluitadores!

Què et proposes tu amb aquest grup?

benfem2

Intento transmetre els valors de l'handbol. M'agrada compartir cada moment que passo amb elles perquè els hi agrada molt aprendre i a mi m'agrada ensenyar-les tot allò que necessiten. Per mi és un honor entrenar l'equip de noies més jove del club, i que elles en un futur puguin arribar el més amunt possible en la seva carrera esportiva. De fet, potser aquest és el somni de qualsevol jugadora d'handbol, i què millor que poder ajudar-les a complir els seus petits somnis. M'agrada molt ensenyar tot el que jo he après amb aquest esport, tot el que l'handbol m'ha donat, em dóna i em seguirà donant.

Com valores l'equip que heu format?

Aquest any tenim 13 nenes, de les quals dues són prebenjamines i la resta benjamines (de primer i segon any). Per tant, tenim molta variabilitat d'edat però tot i això han fet un grup genial i es porten molt bé entre elles. Fins i tot, les més grans ajuden a les petites quan no entenen algun exercici. M'agradaria destacar que aquestes noies creixen dia a dia esportivament. Quan faig una valoració del que hem millorat cada mes, sempre fem un pas endavant i mai enrere i això és molt positiu. Tenen un esperit de lluita increïble i s'esforcen al màxim en tot, les admiro molt! Amb aquest equip també estic aprenent moltíssim, dels més petits també s'aprenen coses, i són unes noies que mai baixen els braços encara que vagin perdent i intenten recuperar l'última pilota per marcar el gol de la victòria.

Explica alguna singularitat o anècdota a destacar d'aquest equip.

Te'n podria dir moltíssimes! A part de ser bones a la pista, són increïbles fora d'ella. I us asseguro que m'ho passo pipa amb elles!! Però m'agradaria comentar la manera que tenen d'animar des de la banqueta, ja que tothom que les ve a veure em diuen: quina gràcia! Són autèntiques animant! Tenen una cançó que sempre canten a crits, a banda de l'himne del club: "Somos la leche con colacao, y con esta mezcla somos demasiado... Zipi, zape GRANOLLERS al ataque! Mortadelo, Filemón GRANOLLERS CAMPEÓN".

 

               benfem3

 

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT