fbpx

Mamadou Gassama, un dels protagonistes de l'encontre d'avui, fent un dels seus llançaments. Foto: Xavier Solanas

 El Fraikin trenca el partit durant una intensa segona part i s'imposa al Globalcaja Ciudad Encantada

Envoltats d'un Palau que avui es mostrava gèl·lid, Fraikin i Ciudad Encantada començaven l'encontre d'una manera molt similar a la que acabarien la primera meitat. Sense un protagonista clar, ambdós equips sentien l'alè de l'altre de ben a prop, i és que els gols arribaven de les dues bandes de la pista. Els granollerins es mostraven poc inspirats i, les errades, pèrdues de pilota i una defensa que avui no mostrava la seva fortalesa habitual, explicaven el perquè de l'electrònic davant d'un GlobalCaja que tampoc mostrava la seva millor cara. Les diferències al marcador eren mínimines, un gol amunt i un avall i amb avantatges que no superaven els dos gols de distància, els dos grups arribaven a la meitat de l'encontre amb un 17-16 favorable als vallesans. Fraikin-Cuenca-Figueras

En la represa, la tònica no semblava haver canviat molt, així, a còpia de la primera, els dos conjunts seguien provocant errades clares que el contrincant en cada cas sabia aprofitar. D'aquesta manera, les distàncies a l'electrònic també seguien trepitjant-se en tot moment. No era ben bé fins entrats al minut 35, quan el capità David Resina posava el Fraikin per davant (22-21), quan el Fraikin ha aconseguit trencar del tot el gel i duia a terme una sèrie d'accions consecutives que menys de deu minuts més tard ajudaven a que els de Viver obtinguéssin la màxima regna del partit (27-24 minut 44). A partir d'aquí, el conjunt vallesà ha aconseguit ficar-se del tot en el partit i, en qüestió de 5 minuts semblava tenir el domini total del matx. Les bones aturades de Pol Sastre sota pals combinades amb un darrer sprint dels de la casa han fet que l'equip aconseguís una regna de +7 al marcador (34-27) a 3 minuts del final. Una regna que havia estat del tot decisiva per a fer que els dos punts es quedessin a la casa amb un sentenciador 35-29.

D'aquesta manera, el Fraikin es proclamava vencedor de la 14a jornada Asobal, la penúltima abans del gran derbi de dissabte contra el FC Barcelona, jornada amb la que l'equip tancarà la primera volta i la lliga fins l'any que ve. Els 2 punts aconseguits avui, són sense dubte una injecció d'energia per a poder encarar el partit contra el Barça de la millor manera. No obstant això, el grup és conscient de que la lluita per la Copa Asobal és quelcom que ha esdevingut força complicat per l'empat produït avui entre BM Cangas i Teucro. A més a més, el Fraikin hauria d'imposar-se al potent Barça per a seguir considerant opcions i obtenir un punt més que el Cangas (a espera del que faci aquest cotnra l'Ademar) per a seguir vius a la Copa Asobal i repetir experiències.

 

Galeria d'Àudios

Carlos Viver: "Ha costado pero al final hemos sacado un muy buen resultado" Escolta

Mamadou Gassama: "El cansancio de los últimos días no es excusa para hacer buenos partidos" Escolta

Valadao: "Hemos vivido una 1a parte muy dura y una segunda en la que por fin hemos podido romper el partido" Escolta

 

35 - FRAIKIN GRANOLLERS: Almeida (Sastre); Teixeira, Porras, Blanxart (3), Flores (1), M. García (1), Ferrer (1), Figueras (5), Solé (1), Cañellas (3), Resina (8, 3p), Gassama (6), Valadao (6).
29 - GLOBALCAJA CIUDAD ENCANTADA: Ibañez (Casas; Fernández, Vainstein (8, 2p), Cortés, Mendoza, Tolmos (4), Zejak (3), Alves (5), López (3), Valles (4), Frade, Martínez (2).

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

LligaSoci-Guanyadors

Banner InferiorcatCAT