fbpx

Ferran Solé just abans de fer el llançament amb salt. Temporada 2014/15. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin s'enfronta a un últim partit al Palau que serà decisiu per a la disputa de la Copa Asobal

 

La plantilla del Fraikin BM Granollers disputarà demà el que serà el darrer partit de lliga al Palau d'Esports. A partir de les 20:30 hores, els de Carlos Viver s'enfrontaran al Ciudad Encantada de Cuenca, 10è a la taula de classificació.

Els granollerins, van viure possiblement el pitjor moment de la temporada el passat dimecres en perdre contra el Naturhouse La Rioja (24:29). Després d'un matx on jugadors i tècnics acceptaven haver estat pitjors que el rival, l'equip ha hagut de revifar i treure forces per a encarar la recta final abans de l'aturada nadalenca. L'equip va poder gaudir d'un llarg cap de setmana en haver tingut descans el passat divendres. No obstant això, ahir i avui, tot i ser festiu, l'equip ha entrenat a fons per a preparar el partit de demà a casa.  Fraikin-Cuenca-Cane

L'equip de Lidio Jiménez compta amb un centre defensiu considerablement potent liderat pel joveníssim David Mendoza, juntament amb l'altre central defensiu que habitualment és el brasiler Thiago Alves. Alves, que adopta la posició de lateral esquerre també en atac, serà un dels homes clau a qui els del Fraikin haurà de vigilar de ben aprop, especialment pel seu llançament exterior i el seu bon salt. També cal destacar el seu màxim golejador, Vainstein, un jugador amb molta qualitat que corre molt bé els contraatacs, compta amb molta qualitat des de l'extrem i, a més, és qui llença els penals. L'equip de Conca, es caracteritza per ser un grup que du a terme un joc molt llarg i, que arriba pràcticament fins al moment de passiu buscant la situació més clara abans de provar el llançament. En definitiva, un rival que pot posar les coses difícils a qualsevol equip i que, cal remarcar que van ser capaços d'empatar a casa amb el difícil Naturhouse La Rioja.

 

Baixes pel partit de demà

Salva Puig Consulta el Perfil

Arnau Garcia Consulta el Perfil

Adrià Pérez Consulta el Perfil

 

Entren en convocatòria el jove central Miquel Flores i el porter Marc Guàrdia.

 

El de demà serà un partit decisiu per a aspirar a disputar la Copa Asobal que es jugarà a Lleó (19-20 de desembre), i l'últim que jugarà el Fraikin aquest any al Palau! Durant el descans,  es lliuraran els obsequis als socis que lideren, fins al moment, la lliga del soci. A més a més, demà hi haurà una guardiola de la Marató al vestíbul del Palau d'Esports per a que, lliurement, tots aquells que ho desitgin tinguin opció fer el donatiu per a les causes d'enguany, la diabetis i la obesitat.

Us hi esperem a tots!

  

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT