fbpx

Equip Cadet Sporting del BM. Granollers

El Cadet Atlètic de Jaume Masjuan es centra en l'adaptació dels joves a la categoria i es marquen com a objectiu principal aprendre.

Un dels valors afegits del Balonmano Granollers és, precisament, la seva base. El sistema d’ensenyament i pràctica de l'handbol es respira d’una manera molt intensa des de ben petits. Una prova d’això són els joves del Cadet Atlètic de Jaume Masjuan.

L'inici de temporada per a un equip sempre comporta encetar una nova etapa amb il·lusió i ganes i més quan arriba el canvi de categoria. Els joves de Masjuan s’estrenen aquesta temporada en la categoria de cadets (només dos jugadors ja hi havien jugat l’any anterior) i ho fan amb força i energia de seguir evolucionant de forma individual i col·lectiva.  És per això que el tècnic explica que, ara per ara, l’objectiu principal no passa pels resultats sinó que ho fa pel creixement dels seus jugadors i joc com a equip "tenim el punt de mira posat en aconseguir que cada noi millori després de cada entrenament i que cadascun d’ells es quedi amb tots els coneixements que toquen aprendre en aquesta etapa. Evidenment si tot això ho podem fer guanyant partits molt millor". I, precisament, un dels factors claus per facilitar l’acompliment d’aquests reptes és que l’equip ja es coneix tal i com explica el seu capità, Cesc Batlló, "la majoria fa gairebé tres anys que juguem junts i ens coneixem molt".

Si en alguna cosa despunta aquest equip és en la capacitat d’aprenentatge que té, Masjuan explica alguns dels punts a millorar del grup: "partim d’una base que tenim moltes coses per aprendre sobretot pel que fa a la circulació de pilota per guanyar velocitat i intenció". Però si una cosa té clara l’entrenador és que ells mateixos són els seus propis rivals "els rivals a batre som nosaltres mateixos, hem de continuar treballant als entrenaments i aconseguir més concentració en els partits. Quan no ho fem, som el nostre pitjor rival".

 

Laura Lanau
Equip de Comunicació del BM. Granollers

Banner InferiorcatCAT