Els vallesans no han pogut combatre la intensitat de l’equip local i han perdut 26 a 20.

La igualtat al marcador entre els dos equips ha durat poc donat que al minut vuit del primer temps, les constants pèrdues de pilotes per part del Fraikin, ha permès als de Puente Genil obrir distàncies a l'electrònic (6-2). Veient l’actuació dels seus homes, el tècnic granollerí ha demanat un prematur temps mort per tal de reconduir la situació. Les instruccions donades han funcionat i, en els següents minuts, el Fraikin ha capgirat el marcador amb un parcial favorable de 0–7  (6-9) que finalment ha quedat anul·lat amb un altre parcial de 6-0 per part dels locals, deixant de nou l'avantatge per l’Angel Ximenez Puente Genil (12-9). Una primera part amb sorprenents parcials per part dels dos equips i que finalment s’ha decantat pels andalusos, 14 – 11.

Els vallesans necessitaven una reacció que no ha arribat al llarg de tot el segon temps. Els homes de Toni Garcia no han aconseguit definir en la línia d’atac, en part, per la bona actuació de Francisco Chirosa que ha estat clau a l’hora de desfer els xuts dels vallesans amb un global del 44% d’aturades sota pals. Els granollerins no han sabut contrarestar l’embranzida dels andalusos que, acompanyats del seu públic, han dominat sempre el marcador. Només al minut 17 el Fraikin ha semblat acostar-se en l’electrònic i, situant-se a només 3 gols (21-19) a falta de 13 minuts pel final, la reacció vallesana semblava que hagués d’arribar. Però tot ha quedat allà, davant d’un Angel Ximenez Puente Genil que no volia deixar escapar la victòria a casa amb la seva afició i que finalment ha tancat el partit amb un contundent 26 a 20.

La propera jornada el Fraikin BM Granollers es veurà les cares amb el Naturhouse La Rioja, un dels rivals a batre a la classificació. L’equip ha de recuperar la intensitat de joc tant defensivament com ofensivament i necessiten que dissabte que ve el Palau sigui el jugador número vuit.

26 - Ángel Ximénez de Puente Genil (15+11): Chirosa; Demovic (3, 2p), Curro Muñoz (3), Guille De la Sierra (5), Morales (1), Olea (2), Soto (0), Arguillas (ps), Fuentes (3), Cuenca (4), Baena (2) i  Juande Linares (3).

20 - Frainkin Granollers (11+9): Schulz; Resina (2), Raúl Campos (2), Del Arco (3), Álvaro Ruiz (4), Grundsten (1), Solé (2), Rodrigo Salinas (3, 1p), Blanxart (3), Adriá Pérez (0), Puig (0) i Albert Pujol (0).