fbpx

Dissabte a les 18:30h el Fraikin BM Granollers visitarà al Àngel Ximenez Puente Genil en la que serà l'onzena jornada de la Lliga Asobal.

Després de retrobar-se amb la victòria la passada jornada contra el BM Guadalajara (20-18), els homes de Toni Garcia volen tornar a agafar el ritme de joc que fins ara tants bons resultats els ha donat. Amb les deu primeres jornades disputades,el balanç d’actuació del Fraikin BM Granollers és més que positiu.

Els vallesans van començar la lliga d’una manera incontestable, marcant una mitja de 28 gols anotats i 23 d’encaixats per partit, en els cinc primers enfrontaments. Mentre que en les darreres cinc jornades el rendiment ofensiu i defensiu ha minvat fins a una mitja de 23 gols anotats i 25 d’encaixats. Toni Garcia advertia al principi del campionat que era molt important anotar, almenys, 25 gols per tal d’optar a la victòria, i així queda reflectit en els partits que el Fraikin ha patit més. L’objectiu de l’equip passa, ara, per recuperar precisament aquesta contundència en el joc.

Per aconseguir-ho el Fraikin BM Granollers recupera a Pol Capdevila, una alta important de cara a donar descans a Nicklas Grundsten, i a Rodrigo Salinas que ja s’ha reincorporat amb l’equip després de disputar l’Asian Cup amb el Samenalhojaj Club iranià.

Pel que fa al rival, l’Àngel Ximenez de Puente Genil, no arriba en el millor estat de forma ja que acumula quatre derrotes consecutives en les darreres jornades contra rivals capdavanters a la taula (Naturhouse La Rioja, l’Ademar de Lleó, el BM Guadalajara i el Villa de Aranda Top Ribera). Ara, els locals es situen en la quinzena posició a la classificació. De cara al partit, Antonio Ortiz no podrà comptar amb Mario Porras, Dani Arguillas i són dubte: Jorge Sánchez i Nacho Moya.

El partit es podrà seguir pel Twitter oficial del BM Granollers.

 

Laura Lanau
Equip de Comunicació del BM. Granollers

Banner InferiorcatCAT