fbpx

Hatou Jabby, una figura clau a la zona del pivot del KH-7 BM Granollers

Les de Villanueva afronten dissabte (16:30h) un partit igualat i emocionant: el rival seuma els mateixos punts que les vallesanes

Judith Vizuete va ser la màxima golejadora de l'equip al partit de la primera voltaEl KH-7 BM Granollers té aquest dissabte un repte complicat: el Canyamelar Valencia i les vallesanes tenen els mateixos punts a la classificació. El rival, a més, ha anat de menys a més aquesta temporada, i ve de jugar en una dinámica molt positiva assolint bons resultats i bones sensacions. Per la seva banda, l'equip de que dirigeixen José Luis Villanueva i Robert Cuesta també ha tingut una bona actuació en les últimes jornades, i la força del Palau segur que será un element més a tenir en compte.

Per part del Canyamelar València destaca Patricia Alonso, primera línia que ha jugat durant molts anys a la selecció espanyola absoluta i que aporta una dosi d'experiència important pel seu equip. Mireia Payà, extrem, també és una peça clau a l'esquema de Vicent Nogués. Altres jugadores importants són la central polivalent Sheila Segura i la nova incorporació d'aquesta temporada, Anabel Mateo, procedent del BM Porriño, a més de la catalana Dolors Esterri i la primera línia Cristina Morell.

En el partit de la primera volta, al setembre, el KH-7 BM Granollers va guanyar amb molta autoritat (24-37), just quan el conjunt valencià estaba canviant d'entrenador (de Susana Pareja a Vicent Nogués). Les vallesanes buscaran, doncs, repetir el grandíssim enfrontament que van disputar al Cabanyal per a que els dos punts es quedin a casa i puguin seguir liderant la zona mitja de la Liga Loterías.

El partit es jugarà dissabte a les 16:30h al Palau d'Esports de Granollers. T'hi esperem!

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT