fbpx

Grito de guerra del partido contra Helvetia Anaitasuna. Foto: Xavier Solanas

 El Fraikin BMG comença amb il·lusió la fase de grups de l'EHF Cup diumenge (12:30h)

El proper diumenge a les 12:30 es donarà oficialment el tret de sortida de l'EHF Cup per al Fraikin BM Granollers. La plantilla granollerina es troba a punt per a començar la batalla europea que començarà a casa tot rebent un dels grans de la lliga romana, el Dínamo de Bucarest. En haver disputat darrerament l'encontre de lliga de la jornada 17 contra l'Helvetia Anaitasuna, que va acabar amb una clara victòria de 32-24 pels vallesans, el Fraikin afronta aquesta primera jornada europea amb la dosi de motivació ben alta. ehf1

Pel que fa al Dinamo de Bucarest, l'equip romanès és, de moment, el primer classificat a la seva lliga i, de fet, és un dels clubs més respectats al seu país. Havent-se proclamat campions de la lliga romanesa en 12 ocasions, l'equip va guanyar la Copa d'Europa l'any 1965. Pel que fa a una descripció més tècnica del seu joc, es tracta d'un grup amb una perillosa primera línia amb 4-5 jugadors que tenen molt bon llançament, exemple en són els francesos Diaw i Ragot. També destaquem 2 grans laterals, un n'és el croata Vrankovic, i l'altre, el lateral esquerre romanès Sandru, qui a més, es caracteritza per tenir gran potència de llançament. En la resta de posicions, destaquen també els extrems per la seva bona finalització, i  uns pivots molt rocosos i amb estratègies molt típiques del joc romanès, on aquests es col·loquen per frontals. A grans trets, es tracta d'un equip amb un atac molt complicat al qual s'ha de combatre amb una bona feina defensiva.

El Fraikin, per la seva banda, haurà d'estar molt preparat per als llançaments exteriors i estar molt fort en defensa per a no deixar-los actuar còmodament a la zona de perill. El conjunt haurà d'estar molt preparat per a un joc dur, molt característic dels països de l'est d'Europa i per a la rapidesa que es poden donar en els contraatacs. Segons declaracions del tècnic Carlos Viver, "intentarem, sobretot en els partits a casa, donar el millor de nosaltres per a treure els 2 punts en cada ocasió, especialment diumenge, que és el debut".

 

El Fraikin BMG, comptarà amb les baixes de:

Salva Puig - Consulta el Perfil

Henrique Teixeira - Consulta el Perfil

Mamadou Gassama - Consulta el Perfil

 

Podràs seguir l'encontre televisivament per Esport3, per Ràdio Granollers i per Twitter, al compte oficial del BM Granollers. Recorda, a més, que diumenge serà la primera ocasió per a portar amb tu el teu abonament de soci especial per a l'EHF Cup. No l'oblidis a casa i gaudeix d'Europa al Palau!

 

Consulta d'altres informacions sobre l'equip romanès o la fase de grups de l'EHF Cup aquí

Consulta la llista de jugadors del nostre rival, el Dínamo de Bucarest aquí

Mira el vídeo promocional del Carnet de l'EHF Cup aquí

 

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT