fbpx

Foto d'equip prèvia al partit. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin intentarà emportar-se els 2 punts de la 18a jornada contra el Fertiberia Puerto Sagunto

El Fraikin es prepara ja per a disputar la tercera jornada de la segona volta 3 dies després d'haver començat l'EHF Cup, que finalment, no va deixar les millors sensacions en haver perdut per tan sols 1 gol contra el Dínamo de Bucarest (28-29). Pel que a la lliga es refereix, els de Carlos Viver acumulen, de moment, un empat contra l'AX Puente Genil, i una victòria contra l'Helvetia Anaitasuna dimecres passat. marcg-fertiberia

Els homes de Nikola Milos, nou entrenador del Feriberia després de la dimissió al desembre de Pachi Martí, és 12è a la taula de classificació. Els valencians ens reben amb dues victòries seguides a les seves esquenes: la primera contra el Ciutat Encantada (24-25), i la segona, el cap de setmana passat, contra l'AX Puente Genil (27-24). Un grup reforçat durant la present temporada i, que disposa de jugadors destacats com el lituà Rolandas Bernatonis, David Bruixola, Ángel Fernández i Rubén Ruiz. L'equip valencià utilitza diversos sistemes defensius i juga amb aquesta arma generant dubtes al seu rival fins al mateix dia de partit. Cal també destacar el jugador Guillermo Corzo, un jugador molt complet, veterà i amb un bon 1 contra 1; tampoc es pot apartar la vista d'un gran pivot: el brasiler Alexandro Pozzer. Segons Carlos Viver: "És un grup molt compensat i amb bona primera línia. Crec que és un equip molt perillós i amb el qual haurem d'obrir expectativa de joc".

L'equip vallesà, ficat ja del tot en la seva marató de partits, lluitarà per mantenir aquesta tercera plaça recuperada el cap de setmana passat. El grup necessita anar partit a partit i tractar de no perdre la motivació ni la concentració per encarar de la millor manera cadascuna de les seves trobades, siguin de lliga o de competició europea. Per a Viver, l'important serà la lluita per intentar emportar-se els 2 punts, intentar ser el més regulars possibles per evitar successos com el del passat diumenge contra el Dinamo, en què una irregularitat entre les dues parts del partit els va portar a una derrota molt dolorosa.

A priori, els tècnics granollerins podran comptar amb tota la plantilla al complet a excepció del jugador Salva Puig, que està acabant de recuperar-se de la seva lesió, Henrique Teixeira i Mamadou Gassama.

Segueix el partit, com sempre, a través del Twitter del BM Granollers i per Ràdio Granollers.

 

Meritxell Martin Reina

Equipo de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT