fbpx

Ayelen Rosalez va debutar el passat dissabte al Palau

La internacional argentina, de 20 anys, ve per a cubrir la baixa de Lorena Ramírez a la porteria

Rosalez es va estrenar amb un 50% d'efectivitat

El KH-7 BM Granollers incorpora una nova portera: Ayelen Rosalez. Argentina, de 20 anys, és internacional amb la selecció albiceleste, amb la qual ha jugat camionats Panamericans i Mundials. Va debutar amb l'equip vallesà dissabte passat arribant a un 50% d'efectivitat sota pals i parant un set metres.

Aquest fitxatge "ve determinat per la necessitat de cobrir la baixa de Lorena Ramírez, que pròximament passarà pel quiròfan", assegura el seu nou tècnic, José Luis Villanueva. "Havíem de trobar un perfil físic similar, i per tant diferent a Andrea de la Torre i Anna Pregona". L'entrenador destaca de Rosalez "la seva velocitat de desplaçament baix pals, la seva ocupació d'espais donada la seva alçada, i amb molt recorregut per davant".

Per la seva banda, Ayelen Rosalez afirma que aquesta "és una gran oportunitat per sumar experiències i jugar a l'estranger, que era una de les meves metes. El que més m'agrada és entrenar per poder millorar i complir les meves metes personals. M'encanten els entrenaments explosius". Els reptes de la portera argentina són clars: "millorar tots el dies, a través de cada entrenament amb el grup. Espero que sigui un trajecte llarg i reeixit, tant per a mi com per al meu equip".

Villanueva apunta que, malgrat la seva joventut, "es tracta d'una jugadora que ha disputat campionats del món i panamericans júnior, i per tant acumula experiències que poder posar al servei de l'equip". En aquest sentit, Rosalez assenyala que el seu objectiu és "sumar la major quantitat d'entrenaments, guanyar-me els minuts en pista i servir al Granollers per poder explotar en base de l'esportiu".

Benvinguda, Aye!

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers



Banner InferiorcatCAT