fbpx

Imatge de la jornada 5 al Palau d'Esports. Figueras abans de llançar. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin viatja a Benidorm on disputarà la vintena jornada de lliga amb l'infermeria plena

 

Havent tornat de la batalla europea del cap de setmana, el Fraikin encara ja el partit de lliga regular de demà contra el BM Benidorm. Recordem que l'equip valencià, disputa la seva segona temporada a la lliga professional després d'haver-se salvat del descens a sis jornades del final de la passada temporada. Un equip jove i ambiciós i, al que no li falten armes per treure el seu potencial sobre la pista de joc ni, per lluitar els 2 punts fins el final.Benidorm-Fraikin-Cane

L'equip de Fernando Latorre, entrenador de l'equip des de fa 3 temporades, és 8è a la taula de classificació Asobal. El grup valencià, acumula, de moment, 2 derrotes, una victòria i un empat el passat cap de setmana contra el Fertiberia Puerto Sagunto. Cal destacar la nova incorporació amb què compta l'equip valencià, la del porter Mile Mijuskovic. El montenegrí de 30 anys, i que havia lluït la samarreta del Cangas durant les temporades 2013/14 i 2014/15, va incorporar-se just acabada l'aturada de lliga per a reforçar la porteria valenciana; una peça important a tenir en compte pels de Viver tenint present la seva trajectòria i acumulació d'estadístiques molt rellevants (amplia informació aquí). 

Pel que fa al Fraikin de Carlos Viver, la plantilla granollerina no arriba en el seu millor moment a la que serà la jornada 20 de la lliga. L'equip tindrà més baixes de les habituals i, per tant, caurà més pes en els efectius. Si l'equip ja comptava amb les baixes de Salva Puig i Mamadou Gassama, aquesta setmana es sumen a la infermeria el porter Pol Sastre, per un esquinç al turmell, i el brasiler Guilherme Valadao, que espera diagnòstic pels dolors al genoll.  D'aquesta manera, doncs, l'equip ja es va ressentint de l'acumulació de partits que suposa la combinació setmanal de lliga i Copa EHF. No obstant això, al grup no li falten forces i ganes de lluitar, de manera que, demà, serà una nova oportunitat per a sumar i intentar no distanciar-se del 2n classificat, el Naturhouse La Rioja.

Baixes pel partit de demà:

Pol Sastre Consulta el perfil

Salva Puig Consulta el perfil

Guilherme Valadao Consulta el perfil

Mamadou Gassama Consulta el perfil

 

Segueix l'esdeveniment esportiu a través de Ràdio Granollers Esports (www.radiogranollers.cat) i a través del Twitter del BMG (@bmgranollers).

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT