fbpx

Ferran Solé rodejat per la defensa del BM Benidorm (partit de la 1a volta entre Fraikin BMG i BM Benidorm). Foto: Xavier Solanas

El Benidorm agafa per sorpresa al Fraikin i s'imposa als de Viver (23-21)

 

El Fraikin BM Granollers va caure ahir davant el BM Benidorm en la que va ser la 20a jornada de lliga Asobal. Els de Fernando Latorre sorprenien al conjunt català dominant pràcticament la totalitat de l'encontre a excepció dels primers minuts tot fent mostra d'una forta defensa i una gran porteria defensada pel montenegrí Mijuskovic.Benidorm-Fraikin-Cane

El partit va començar amb un clar predomini per part dels vallesans, que durant els primers 5 minuts de joc aconseguien un parcial d'1-4 que, per a res donava pistes del que estava per venir. El conjunt valencià, liderat per Grau, va centrar-se en la defensa i, la porteria protegida pel darrer fixatge dels valencians, l'ex jugador del Cangas Mijuskovic, va ser tot un mur per als granollerins convertint-se en tot un mal son. La porteria semblava quelcom imbatible i el Fraikin podia sumar únicament 8 gols al final de la primera part, que es tancava amb un 11-8 al marcador.

En la represa, els de Viver van sortir amb ganes de remuntar l'encontre i, aquests van aconseguir apropar-se fins a arribar a empatar l'encontre amb 12-12 a l'electrònic. No obstant això, ni els gols de Solé ni la bona actuació del jove Márquez serien suficients per a canviar del tot el rumb del partit. El Fraikin no va saber treure profit de dues superioritats molt importants ni tant sols la vermella directa que va deixar fora a Amarelle. El partit es mantindria ajustat durant tota la segona meitat però, un Benidorm liderat pel lateral esquerre Carlos Grau es faria de nou amb les regnes del matx i portaria al seu equip a la victòria. La primera davant del Fraikin BM Granollers. 

D'aquesta manera, el Fraikin es quedava ahir sense sumar i, els de Benidorm, per contra, sumaven 2 punts que els allunyaven amb escreix de la zona perillosa de la taula. Cal remarcar també, la gesta aconseguida pel pivot granollerí Álvaro Ferrer, qui ahir va fer el seu gol 600 a la lliga Asobal.

El Fraikin s'haurà d'aixecar ràpid de la derrota Asobal per centrar-se ja en el partit d'EHF Cup que li espera el proper diumenge al Palau d'Esports. Els de Carlos Viver reben en aquesta ocasió al darrer rival, el Magdeburg alemany. A partir de les 13:00 hores, els vallesans hauran de plantar cara a casa a un equip que el passat cap de setmana es va imposar per 32-28. Per fer-ho, necessitem de tota l'afició; aquesta és indispensable per a motivar i donar tota la força als jugadors que tant han lluitat per arribar fins aquí. 

Prèviament al partit europeu, es durà a terme una retrobada d'exjugadors del BM Granollers a la pista Annexa (10.00h). Un encontre que compatrà amb uns 30 participants i que constarà de dues parts de 20 minuts, un esdeveniment organitzat pel col·lectiu de Blancs i Blaus del BM Granollers. 

El partit de Copa europea serà retransmès en directe per Esport3, Ràdio Granollers (radiogranoller.cat) i pel Twitter del BM Granollers (@BMGranollers). 

 

Consulta les estadístiques aquí

 

23 - Benidorm: Mijuskovic; Marchán (4), Javito, Esteban (1), Grau (6), Jiménez (3), Cuartero (5, 4 p); Amarelle, Salinas (3), Chernov, Brive (1), Valle i Sáez.

21 - Fraikin Granollers: Almeida; Marc García (1), Ferrer (2), Arnau García (2), Adriá Pérez (1), Solé (6, 2p), Pacheco (1); Teixeira, Porras, Blanxart, Figueras (2), Marc Cañellas, Resina (2), Marquéz (4).

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT