fbpx

En aquest partit hi ha molt més de dos punts en joc

Les vallesanes volen sumar dos punts davant un rival directe

El Málaga és un rival directo pels objectius del KH-7 BM GranollersEl KH-7 BM Granollers afronta dissabte un nou compromís important davant un rival directe. El Clínicas Rincón BM Málaga Costa del Sol es troba molt a prop a la classificació i és l'equip que va ascendir de categoria fa dues temporades amb les vallesanes. L'any passat ja es van viure duels intensos en què ambdós conjunts van guanyar un partit. De moment, l'enfrontament de la primera volta se'l va endur l'esquadra que dirigeixen José Luis Villanueva i Robert Cuesta.

Des de gener, les andaluses estan jugant grans partits i han recuperat un bon grapat de punts que van deixar escapar a principis de temporada. En les últimes dues setmanes s'han classificat per a la fase final de la Copa de la Reina (amb una victòria de prestigi davant l'Aula Cultural), però van perdre a la Liga Loterías contra el Canyamelar Valencia.

L'esquadra andalusa compta amb una de les màximes golejadores del que portem de temporada, Jennifer Gutiérrez, que també va ser la jugadora que més gols va anotar a l'Europeu d'handbol platja d'aquest estiu. El Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol ha incorporat aquest hivern a jugadores de molta qualitat i que han aportat un plus a l'equip que dirigeix Diego Carrasco: Alicia Torres i Elke Karsten.

El KH-7 BM Granollers té una nova oportunitat per seguir somiant. Amb el descens lluny, les de Villanueva i Cuesta volen seguir mirant cap amunt, i la victòria a Màlaga seria la consegració de les bones sensacions recollides a Sant Sebastià el passat dissabte davant el campió, el Balonmano Bera Bera. Està en joc molt més que dos punts, i segur que la lluita d'aquest grup de jugadores aconseguirà donar, de nou, un cop sobre la taula. El partit es jugarà dissabte a les 18h.

 

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT