El Fraikin necessita el Palau de les grans ocasions per aspirar a una victòria imprescindible!

L'equip del Fraikin BM Granollers rep aquest diumenge a les 13.00 hores al Magdeburg alemany que tant els va fer suar el passat cap de setmana. Els de Carlos Viver, que van patir una dolorosa derrota de lliga el dimecres a Benidorm, buscaran sumar els 2 punts europeus contra el rival europeu més complicat del grup.magdeburg5

El SC Magdeburg ja va servir com a experiència pels catalans el passat diumenge. Es tracta d'un equip molt sòlid i amb molt poques fisures defensivament, es tracta d'un grup molt fort amb una 6-0 molt treballada i difícil d'atacar i que, a més, compta amb una porteria amb molt potencial. Els alemanys tenen amb un treball tàctic al que li saben treure molt de partit per la qualitat dels jugadors de la primera línea, on destaca l'eslovè Marko Bezjak, jugador amb moltíssima qualitat al centre, a més a més del Michael Daamgard, que també aporta molt de nivell al lateral esquerre i amb molt llançament exterior. Finalment, i per l'experiència del darrer partit europeu, els de la casa hauran de vigilar amb el serbi Zelenovik, un jugador que fa molt bé l'1 contra 1 i també, amb molt bon llançament exterior. En tot cas, el Magdeburg és un equip amb suficient armament com per enderrocar una defensa que no estigui a l'alçada en tot moment.

Els vallesans, per la seva banda, encara amb l'infermeria plena, tractaran de fer un partit el més complet possible tot intentant d'estar amb la màxima concentració durant els 60 minuts; qualsevol moment desprevingut, pot costar als catalans un parcial en contra molt difícil de remuntar, fet que van viure en alguna ocasió el passat cap de setmana. "Haurem de fer un partit complet, com sempre, i basat en una defensa dels jugadors més destacats de la primera línia i fent també un bon treball en atac per a treure'ls efectivitat en les pujades de contraatac que tant mal ens van fer la setmana passada", comenta Carlos Viver

Baixes previstes per l'encontre europeu:

Pol Sastre

Salva Puig

Guilherme Valadao

Mamadou Gassama

Podràs seguir la retransmissió en directe per Esport3, Ràdio Granollers i pel Twitter @BMGranollers.

Una prèvia i un partit carregat d'actes

El mateix diumenge, a partir de les 10:00 hores a la pista de l'Annex, el col·lectiu de Blancs i Blaus del BM Granollers ha organitzat un partit d'handbol de dues parts de 20 minuts que voldrà ser la retrobada d'ex jugadors del planter del BM Granollers que van vestir la samarreta granollerina durant molts anys.

A continuació, a les 11:00, s'obrirà un bar a l'exterior del Palau per a gaudir de begudes, entrepans i montaditos, i anar escalfant motors.

Finalment, durant el descans del partit, es durà a terme un homenatge als guanyadors dels 3 títols europeus del BM Granollers amb un homenatge als jugadors que van guanyar la Recopa d'Europa 1976, la Copa EHF 1995 (imatge) i la Copa EHF 1996.