El KH-7 BM Granollers no ha pogut sumar els dos punts (Foto: Clínicas Rincón BM Málaga Costa del Sol)

Les vallesanes no aconsegueixen retrobar-se amb el seu joc i no poden superar un rival directe

Carlota Rubio, màxima golejadora de l'equipEl KH-7 BM Granollers jugava un partit important. Davant, el Clínicas Rincón BM Málaga Costa de Sol, un rival directe pels objectius de l'equip que entren José Luis Villanueva i Robert Cuesta. Tots els enfrontaments que han protagonitzat ambdós equips han estat intensos i igualats, i aquets no en seria menys. Les vallesanes volien aprofitar la irregularitat les andaluses per endur-se els dos punts de Carranque, però no seria fàcil.

El partit ha començat amb la igualtat i intensitat que s'esperava. L'intercanvi de gols ha estat constant per part d'ambdues esquadres: el KH-7 BM Granollers ha anat per davant al marcador durant bona part d'aquest primer temps, però en els últims minuts, l'equip que dirigeix Diego Carrasco ha capgirat el resultat. A falta de 18 segons pel descans (min 29, 11-10), Villanueva ha demanat temps mort però les vallesanes no ha pogut materialitzar la jugada. En canvi, amb 8 segons de marge, Elke Karsten ha anotat un molt bon gol que ha permès al Clínicas Rincón BM Málaga Costa marxar al vestidor amb dos gols d'avantatge.

La segona part, però, no ha tingut res a veure amb la primera. Les andaluses han mirat de mantenir la distància al marcador, i el KH-7 BM Granollers s'ha anat apagant de mica en mica. Han passa els minuts i les vallesanes ha estat cada vegada més incòmodes, fins al punt que, per cada gol que han anotat, han encaixat tres del Clínicas Rincón BM Málaga Costa. La diferència de gols ha anat augmentat i l'equip de Villanueva i Cuesta només ha pogut anar a remolc els minuts que quedaven.

Carlota Rubio ha estat estel·lar, amb vuit gols anotats, i ha estat la líder d'un KH-7 BM Granollers que no s'ha acabat de trobar còmode sobre el 40x20 de la Ciudad Deportiva de Carranque. Per part del Clínicas Rincón BM Málaga Costa han destacat, amb quatre gols cadascuna, les dues incorporacions d'aquest hivern: Elke Karsten i Alicia Torres.

La Liga Loterías torna en un mes. El KH-7 BM Granollers tindrà temps per preparar la recta final de la temporada, amb compromisos molt importants. De moment, les vallesanes se situen a la zona còmode de la classificació i la permanència sense perill. Un gran salt qualitatiu respecte a la temporada passada.

27 - CLÍNICAS RINCÓN BM MÁLAGA COSTA DEL SOL (12+15): Cuevas (3), Fernández, Gutiérrez (3), Karsten (4), López (2), Méndez (3), Mjaerum (1), Moreno (3), Solano, Stroe (2), Torres (4), Valdivia (2), Vera, García, Ramos

20 - KH-7 B GRANOLLERS (10+10): Ayelen, Bonilla, Donato (1), González (3), Jabby (2), Pérez (1), Pi, Poo (2), Rubio (8), Sevilla, Torras (3), Vizuete, Gassama, Pregona

PARCIALS: 1-1, 2-3, 4-6, 7-7, 9-8, 12-10 (descans), 15-12, 16-12, 19-14, 23-16, 25-17, 27-20 (final)