fbpx

Álvaro Ferrer lluitant per a poder fer el llançament a porteria. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin aconsegueix una victòria de mèrit i brilla al Palau davant el SC Magdeburg

L'encontre europeu va començar amb un Magdeburg rapidíssim que venia a per totes des del primer minut de joc i, de fet, aquests aconseguien un gran parcial en només 4 minuts de partit (1-4). El Fraikin però, despertava al moment i no va deixar que aquesta fos la dinàmica que marqués la tònica de partit. Els gols amb ràbia de Marc Garcia, David Resina i el gran contraatac d'Adrià Figueras arribaven per posar el primer empat de partit (min 8. 4-4). El conjunt de Viver continuava amb la directa posada i igualant el ritme frenètic dels alemanys, aquests posaven en peu a l'afició posant-se com a capdavanters de l'encontre aconseguint el 10-8 amb un inspirat Adrià Figueras des del pivot. A 8 minuts del final del primer temps, els de Magdeburg aconseguirien empatar el partit a 11 però, gràcies a uns 7m de Ferran Solé i 2 gols novament del gran Adrià Figueras portarien al Fraikin amb un tranquil·litzador 15-13 al lluminós.fraikin-magdeburg

En la represa, el Fraikin, empès per l'afició, s'ho creia més que mai i decidia no deixar de lluitar pels 2 punts europeus. Els de Granollers aconseguien la màxima renda del partit amb els gols de Màrquez i Figueras amb un 22-15 durant el minut 38. El Magdeburg, nerviós i desconcertat, es mostrava cada cop menys encertat davant la porteria protegida pel brasiler Almeida, que era gran protagonista d'aquesta segona meitat. Els alemanys farien una darrera apretada i tancaven la defensa per a evitar l'augment de les distàncies. No obstant això, el Fraikin ja tenia l'orquestra més que dirigida i, amb calma i control sobre la pista, els de Viver no deixarien escapar el partit i amb gols del capità David Resina, el jove Solé, i el màxim anotador de l'encontre, Adrià Figueras (10 gols), el conjunt català es faria amb el partit amb una diferència necessària de +5, 30-26.

Cal fer un gran agraïment a tota l'afició granollerina que va assistir a l'encontre europeu per a donar suport a l'equip en aquesta difícil batalla. Especialment, cal agrair al grup d'exjugadors del BM Granollers (Blancs i Blaus), que van ser gran artífexs del gran ambient a les grades del Palau.

 

34 - Fraikin BM Granollers (15+19): Bombóm Almeida, Marc García (1), Ferrer (1), Figueras (10), Solé (6, 2p), Resina (5) y Zeba Pacheco (1) -siete inicial-; Guardia (ps), Blanxart (-), Arnau García (5), Pérez (1), Cañellas (3) i Márquez (1).
29 - SC Magdeburgo (13+16): Green, Rojewski (3), Bagersted (2), Grafenhorst (3), Bezjak (5), Damgaard (8) i Zelenovic (2) -siete inicial-; Musa (1), Quenstedt (ps), Haass (1), Weber (3, 3p), Schöngarth (1) i Lemke (-).

Un partit d'homenatges i de la millor afició

Durant la mitja part del partit europeu, es va fer l'homenatge als guanyadors de competicions europees: la Recopa d'Europa de 1976 i les Copes EHF de 1995 i 1996. El BM Granollers va voler retre homenatge a tota una vida esportiva i a unes grans fites esportives per part de jugadors emblemàtics que han vestit la samarreta del BM Granollers i que, encara avui, són grans seguidors del nostre handbol.

 

Galeria d'àudios

Carlos Viver: "Agradecer a toda la afición el empuje que nos han hecho, eso es lo que necesitamos siempre" Escolta

Adrià Figueras: "Ens ha costat però hem aconseguit l'objectiu de la renda de 5gols amb bona defensa i porteria" Escolta

Bennet Wiegert: "Today we're not proud of our performance, we didn't fight everything for reach the game" Escolta

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

 

capions

 

Banner InferiorcatCAT