fbpx

L'extrem Adrià Pérez llançant a la porteria de  Daniel Saric. Foto: Xavier Solanas

Després del partidàs contra el Magdeburg, l'afició i l'equip tindran demà un nou repte amb la visita del Barça, a l'anada dels 1/4 de final de Copa.

 

Demà dimecres a les 20:30 hores el Fraikin rebrà el FC Barcelona Lassa al Palau d'Esports per a disputar l'anada dels 1/4 de final de la Copa del Rei. L'equip granollerí, encara gaudint de les bones sensacions viscudes el passat diumenge en el partit europeu contra el SC Magdeburg, s'haurà de centrar ara en la competició de Copa i, en intentar fer el millor paper davant el líder de la lliga i actual campió europeu.

L'equip barceloní de Xavi Pasqual, ve d'obtneir la classificació directe per als quarts de final de l'EHF Champions League en guanyar els líders de la Bundesliga, el Rhein-Neckar Löwen. Una victòria que ha valgut als de Pasqui un passaport directe a quarts i que, els ha convertit en líders indiscutibles del seu grup en la competició europea. D'aquesta manera, l'equip barceloní fa mostra d'estar en plena forma per a qualsevol batalla si tenim present també, que el Barça és capdavanter a la classificació de lliga Asobal en la que l'equip es manté encara invicte.

Sole-Barca

L'equip granollerí per la seva banda, afronta amb il·lusió aquest proper derbi i, encara més després d'un partit on es va jugar bé contra un rival molt complicat; el grup intenta fixar bé aquestes sensacions i estat d'ànim per a encarar el millor possible el nou repte. Vamos a intentar trasladar todas las sensaciones vividas contra Magdeburgo para afrontar con fuerza este partido, es un momento idóneo", comenta Carlos Viver. El partit contra els barcelonins serà una trobada de la que cal ésser conscients de la complicació que té, una eliminatòria a doble partit contra un equip de màxim nivell. Els vallesans hauran d'intentar fer un bon partit a casa i intentant lluitar per a tenir un resultat a defensar en el partit de tornada. "Intentaremos hacer un partido serio en casa, del que podamos disfrutar ante nuestra afición yendo a buscar un resultado con el que competir. Tenemos que ir batalla a batalla" declara Viver.

 

Baixes per al partit de demà:

Pol Sastre Consulta el perfil

Mamadou Gassama Consulta el perfil

Guilherme Valadao Consulta el perfil

Salva Puig Consulta el perfil

 

Podràs fer el seguiment de la retransmissió en directe a través de Movistar +, Ràdio Granollers Esports i el Twitter del BM Granollers.

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT