El jove Alejandro Márquez havent marxat de Gurbindo tot just abans de llançar a la porteria de Saric. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin haurà de lluitar contra una difícil renta de 7 gols el proper dissabte al Palau Blaugrana

El Fraikin BMG de Carlos Viver va caure ahir en l'anada dels 1/4 de final de Copa contra l'imponent FC Barcelona Lassa. Tot i la bona feina feta pels granollerins, els ràpids atacs barcelonins i una porteria impenetrable protegida per Daniel Saric van fer que l'encontre acabés amb una difícil renda de 7 gols a superar en el partit de tornada del proper dissabte. El porter barceloní, obtenia unes estadístiques d'infart amb un 48% d'encert que serien el malson dels granollerins.

CopaRei-Barca-Sole

El derbi per la Copa començava iniciant marcador pels blaugranes amb un gol del veterà Raúl Entreríos; el primer pel Fraikin, vindria de vaselina del canell de Ferran Solé. Els granollerins seguien el ritme frenètic dels de Xavi Pasqual i, fins els primers 10 minuts, l'encontre es mantenia força igualat arribant amb un empat a 5 a l'electrònic. Tot i que el barça no perdia oportunitat per convertir qualsevol pilota en gol, el Fraikin el seguia de ben aprop fins a l'equador de la primera (minut 15. 7-7). Era a partir d'aquí, quan un atac impecable, jugades de contraatac encertades  i una fera anomenada David Saric sota la porteria barcelonina permetrien al Barça començar a posar les distàncies més perilloses (min 25. 10-17). Tot i les bones aturades de Bombom (37% d'encert), el Barça s'imposava clarament a un Fraikin que sense a penes parpadejar, es veia superat per una sangria difícil de guarir. Els vallesans no es donarien per vençuts i responien de la millor manera tot podent escurçar les distàncies abans del descans amb un 13-17 al lluminós.

De tornada al joc, el Barça aconseguia un parcial de 0-3 amb el que tornava a fer molt mal tot aconseguint, de nou, la renta de 7 gols (min 32. 13-20). Els de la casa però, no tiraven la tovallola i seguien endavant amb una lluita complicadíssima, en especial, quan es plantaven davant del gran Saric, qui era més que un mur ahir al Palau. Els de Granollers aconseguien retallar les distàncies amb molt d'esforç i, aquests, es posarien a 4 gols en el 50 d'aquesta segona part (23-27). Els joves Arnau Garcia i Marc Cañellas posarien els darrers 3 gols pels locals tot obtenint un 26-30 al luminós però, el Barça encara tindria alè per a fer unes rapidíssimes jugades que tancarien el matx amb la renda de +7 (27-34). Un marcador final que definiria una distància considerable que, serà l'objectiu a remuntar pels de Viver en terreny blaugrana.

El partit de tornada tindrà lloc el proper dissabte a les 18:30 hores al Palau Blaugrana. El podràs seguir a través de Mosvistar+,  Ràdio Granollers Esports (www.radiogranollers.cat) i pel Twitter del BM Granollers (@BMGranollers).

Arnau Garcia: Estem contents per l'actitud i esforç de l'equip. Toca treballar i preparar el partit de dissabte Escolta

27 - Fraikin BM Granollers (13+14): Bombom Almeida, Teixeira (2), Arnau García (5, 1p), Figueras (4), Solé (5, 1p), Resina (1) y Zeba Pacheco (1) -siete inicial-; Guàrdia (ps), Porras (2), Blanxart (1), Marc García (-), Pérez (-), Cañellas (3) i Márquez (3).

34 - FC Barcelona Lassa (17+17): Saric, Tomás (2), Entrerríos (3), Sorhaindo (5), Ariño (2), Morros (-) i Jicha (1) -siete inicial-; Sarmiento (2), Gurbindo (2), Sigurdsson (1), Syprzak (4), Jallouz (4) i Lazarov (8, 3p).