fbpx

El Juvenil Vallbona necessita del suport dels aficionats per guanyar el partit del diumenge

Els nois de Kike Fernández tenen dues final per davant. La primera, diumenge a les 13h al Palau

 

vallbona2El Juvenil Vallbona, entrenat per Kike Fernández, té dues finals per davant. A falta de dues jornades per concloure la lliga, els vallesans es troben cinquens a només dos punts del quart, el Sant Martí Adrianenc, amb qui tenen el gol average guanyat, que marca l'accés al TOP4.

El Juvenil Vallbona juga a la Lliga Catalana després de superar una eliminatòria molt complicada, especialment perquè la van afrontar quan entrenador i jugadors es coneixien només des de feia deu dies.

Només resten dos partits per acabar aquesta competició, i s'han de guanyar els dos si es vol jugar el TOP4. Un d'ells es disputa al Palau d'Esports de Granollers, diumenge a les 13h. Vine a animar-los!

 

Respon el tècnic, Kike Fernández:

vallbona3

Quins són els vostres objectius?

Nosaltres volem sumar els quatre punts que resten i entrar al TOP4. A partir d'aquí, intentarem competir i lluitar pel que vingui, sigui quin sigui el rival. El que també és fonamental és aprendre dia a dia d'aquesta nova categoria per a ells.

Com motives als jugadors?

Faig que reflexionin sobre qui són i que descobreixin les seves fortaleses i limitacions, sobretot potenciant les primeres. Les debilitats les treballem per convertir-les en punts forts: sóc un fan de l'"efecte Pigmalió", i els faig veure que per superar els límits cal transformar les creences. És per això que el nostre lema és #FesQuePassi.

Què consideres que és més important que aprenguin?

Que es coneguin a ells mateixos i que sàpiguen detectar les seves emocions i les dels altres per a poder utilitzar-les en el seu benefici i en la del grup.

Per què els recomanes que juguin?

Hem d'aprendre què és la cultura de l'esforç: el més important que ens enduem a la vida. És vital donar el valor just a les victòries i a les derrotes, a part de gaudir d'un esport d'equip com el nostre, on es fa tan evident que la força la té el conjunt. I més encara en aquest club, on tenim l'oportunitat de competir al màxim nivell i relacionar-nos amb jugadors i entrenadors de gran nivell i de molts llocs diferents.

 

vallbona4

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT