fbpx

El KH-7 BM Granollers lluitarà de valent per endur-se els dos punts

Les vallesanes reprenen la competició oficial al Palau d'Esports de Granollers dissabte a les 17h davant un dels millors equips de la Liga Loterías

 

PreviaEl KH-7 BM Granollers rep el dissabte al Mecalia Atlético Guardés, un dels equips més potents de la Divisió d'Honor Femenina. El conjunt gallec arriba ocupant la tercera posició de la Lliga Loteries i ha de guanyar si no vol despenjar-se de la lluita pel títol. Després de l'aturada per concentracions amb les seleccions, l'esquadra que dirigeixen José Luis Villanueva i Robert Cuesta volen demostrar que poden plantar cara a un gran i volen sumar els dos punts.

El Mecalia Atlético Guardés està compost per un grup de molta qualitat: està dirigit per Manu Etayo, ajudant de la selecció nacional absoluta. Naiara Egozkue és una jugadora fixa vestint l'elàstica espanyola i és, a més, una de les màximes golejadores de la lliga. Haridian Rodríguez també ha participat en algunes de les últimes concentracions de la selecció. També destaquen Nuria Benzal, ex internacional espanyola, les laterals Alesia Kurchankova i Inés Hernández i la primera línia catalana Anna Manaut, exjugadora de l'Esportiu Castelldefels. A més, compten amb una de les millors porteres de la Lliga Loteries: Estela Carrera, que forma parella amb Cristina Maestro sota pals.

L'equip que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta ve de sortir derrotat de la seva visita al Clíniques Rincón BM Màlaga Costa del Sol, però d'això fa un mes i els tècnics han tingut temps per acabar d'ajustar dinàmiques de joc amb les seves jugadores. Així doncs, aquesta és una gran oportunitat pel KH-7 BM Granollers, en un partit en el qual té molt a guanyar i poc a perdre. El dissabte a les 17h, tots al Palau!

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT