Foto de les salutacions del Fraikin BM Granollers al Palau d'Esports en la passada jornada 21 de lliga. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin BMG es va fer amb 2 punts molt importants a Galícia i reprenia, així la 3a posició de la taula de classificació de lliga. El segueix molt d'aprop l'Abanca Ademar de Lleó, que és 4t amb 30 punts en haver empatat la darrera jornada amb el BM Benidorm.

L'equip de Carlos Viver va iniciar el partit de la millora manera possible, amb un atac molt ràpid i amb un Ferran Solé i capità David Resina que donaven espectacle tot essent els màxims golejadors de les primeres anotacions per l'equip. Bombom Almeida, com en les darreres ocaions, tornava a fer mostra d'un excel·lent estat de forma tot fent grans aturades sota pals. Els gallecs no aconseguien penetrar la porteria vallesana tot patint superar una defensa 6-0. Al minut 13, els catalans obteninen una màxima renda de 6:13.El Fraikin dominava clarament l'encontre i, no seria fins superat el minut 20 del matx, quan l'equip de Viver es trobava amb uns minuts de sequera, quan el Teucro aprofitava per a acostar-se una mica en el lluminós. D'aquesta manera, ambdós equips anaven al descans amb un 14-20 al marcador.

En la represa, el Teucro sortia amb més força i el destacat José M. Rial tenia gran part de culpa tot essent el protagonista d'una millora en l'actuació del seu equip. Els de Viver, patien altra vegada el ja viscut durant el partit de Copa Europea; l'equip semblava relaxar-se tot mostrant-se desconcentrat i executant llançaments errats i pèrdues de pilota no pròpies de la dinàmica de l'equip. Durant el minut 40, el Teucro aconseguia posar-se 4 avall (20:24); sortosament, els de Viver apretaven i semblaven tornar a posar-se dins del partit (min 47. 20:29). No obstant això, els de Pontevedra encara treien força i s'apropaven més al Fraikin posant-se únicament a 2 gols per darrera dels visitants. Balenciaga no va estar encertat en el darrer llançament a poc més de 2 minuts del final i, aquests ja no tindrien més opcions en un partit que tancava amb un 30:33 al marcador.

Molt bona feina del nostre equip que va dominat tot l'encontre tot aconseguint rendes molt importants malgrat el resultat final no estigués, finalment, gaire distanciat. Enhorabona a tots per la reconquesta de la 3a plaça i a seguir lluitant!

30 - SD Teucro (13+17): Amérigo, Erik Balenciaga (3), Gerhardt, Víctor Rodríguez (1), Carró (3), Pichel (3) y Carlos García (3) -equipo titular- Delgado (ps), Dani Hernández (3,2p), Rial (8), Moledo (1), Samu Gómez, Chapela (2) i Piriz (3).

33 - Fraikin Granollers (20+13): Almeida, Ferrán Solé (8,1p), Pacheco (2), Figueras (7), Marc Cañellas (1), Arnau García (3) y David Resina (7) -equipo titular- Porras, Blanxart (1), Marc García, Álvaro Ferrer, Márquez (2,1p), Teixeira i Adriá Pérez (2).