fbpx

L'equip ha sumat dos punts molt importants (Foto: Griselda Escrigues)

Les vallesanes sumen una victòria de molt prestigi davant el tercer classificat de la Liga Loterías en un partit excel·lent

 

Anna Pi celebrant la victòria (Foto: Griselda Escrigas)El KH-7 BM Granollers s'ha imposat a un dels millors equips de la Divisió d'Honor Femenina. El tercer classificat, el Mecalia Atlético Guardés, necessitava guanyar per seguir ocupant una plaça europea important. Les jugadores de José Luis Villanueva i Robert Cuesta tenien molt a guanyar i poc a perdre, després d'un mes sense competició oficial.

El partit ha començat amb un clar domini visitant: el conjunt gallec ha volgut marcar el ritme de l'enfrontament, fins al punt que ha aconseguit una avantatge important (min 7, 1-6). Però un temps mort demanat per José Luis Villanueva ha despertat al KH-7 BM Granollers, que ha ajustat la defensa i han millorat la precisió en atac. De mica en mica, les vallesanes s'han anat acostant al marcador aprofitant un moment en què el Mecalia Atlético Guardés s'ha relaxat. Un gol de Priscila Donato ha situat l'empat a l'electrònic (min 20, 10-10), les catalanes ha lluitat de valent per no despenjar-se del partit i les gallegues no han pogut avançar amb tranquil·litat. El resultat del descans recalca aquesta igualtat (15-15).

A la segona meitat, però, el KH-7 BM Granollers ha tingut la iniciativa des d'un principi. Un gol de Miriam González l'ha avançat al marcador per primera vegada en tot l'enfrontament, i un parcial de 3-0 ha demostrat que les vallesanes volien els dos punts (min 34, 18-15). Manu Etayo, entrenador del Mecalia Atlético Guardés, ha demanat un temps mort que ha tornat a les seves jugadores al partit (min 40, 18-18). A partir d'aquí, el matx ha seguit la màxima igualtat, amb intercanvis de gols i de parcials.

Amb atacs llargs i efectius, la defensa molt ben posicionada i una gran actuació d'Andrea de la Torre sota pals, el KH-7 BM Granollers ha anat sumant gols i, picant pedra, ha pogut imposar el seu joc. De nou, un gol de Priscila Donato ha situat el màxim avantatge local (min 56, 27-23), i el conjunt gallec ja no ha pogut fer res per endur-se la victòria.

El KH-7 BM Granollers ha sumat molt més de dos punts. Ha aconseguit imposar-se davant un dels grans equips de la màxima categoria estatal, segueix a la zona còmode de la classificació i ha demostrat que és un equip que pot puntuar davant qualsevol rival. Les vallesanes segueixen el seu camí cap al màxim nivell a la millor categoria i demostren, en cada enfrontament, que l'esperit de lluita sí guanya partits.

 

29 - KH-7 BM GRANOLLERS (15+14): De la Torre (15 parades), Rosalez (1 parada); Vizuete (6), Gassama (1), Poo, Pi (3), Jabby, Sevilla (1), Torras (3), González (1), Rubio (4), Rojas, Pérez (4), Bonilla (1), Donato (5), Moreno

27 - MECALIA ATLÉTICO GUARDÉS (15+12): Carrera (3 parades), Maestro (5 parades); Teixeira, Doiro (3), García (1), Tornero (1), Manuel, Hernández (5), Kurchankova (6), Rodríguez (5), Manaut (3), Benzal (3)

PARCIALS: 1-4, 4-6, 5-10, 9-10, 12-13, 15-15 (descans), 18-16, 18-17, 21-20, 23-21, 26-22, 29-29 (final)

 

Consulta les estadístiques del partit: http://bit.ly/1Y6BNEe

Escolta els àudios del post-partit:

Declaracions de José Luis Villanueva, entrenador del KH-7 BM Granollers: http://bit.ly/1Vk7A5s

Declaracions de Manu Etayo, entrenador del Mecalia Atlético Guardés: http://bit.ly/1qdRYWa

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicación del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT